Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΣυσκευασίαΒραβείο Silver για τη Hellagro Α.Ε. στα Packaging Awards 2023

Βραβείο Silver για τη Hellagro Α.Ε. στα Packaging Awards 2023

Με τη συμμετοχή «Λύσεις Θερμικής Προστασίας Recycold» στην κατηγορία 7.1 Transit | Supply Chain Packaging, η Hellagro Α.Ε. απέσπασε στο φετινό διαγωνισμό των Packaging Awards το Silver βραβείο.

Οι λύσεις RecyCold της Ranpak περιλαμβάνουν το μονωτικό RecyCold climaliner με βάση το χαρτί, σε συνδυασμό με τις εξαιρετικά βιώσιμες παγοκύστες RecyCold, που προστατεύουν τις συσκευασίες από διακυμάνσεις της θερμοκρασίας.

Σύμφωνα με την εταιρεία, και οι δύο συσκευασίες Recycold είναι από χαρτί και φιλικές προς το περιβάλλον, παρέχουν αξιόπιστο έλεγχο της θερμοκρασίας, ενώ αποτελούν την ιδανική λύση στην αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου που σχετίζεται με είδη παντοπωλείου, τρόφιμα και λαχανικά για κατ’ οίκον αγορές.

Ο CEO της Hellagro Α.Ε. κ. Αντώνιος Τσαγκαράκης επισημαίνει την ουσιώδη σημασία της προσφοράς βιώσιμων λύσεων στον τομέα της συσκευασίας, καθώς αυτές οι λύσεις αποβλέπουν στην προστασία του περιβάλλοντος, παρέχοντας παράλληλα αυξημένη ασφάλεια και προστασία της υγείας του ανθρώπου.

Η εταιρεία τονίζει ότι η βράβευση αυτή αποτελεί αναγνώριση των σημαντικών προσπαθειών που καταβάλλει για την υλοποίηση αυτών των στόχων και αποτελεί ακόμη ένα σημαντικό βήμα προς την προώθηση μιας πιο βιώσιμης και υγιούς κοινωνίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ