Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΜεταφορέςΣτις 20 Ιουλίου η επίσημη ενημέρωση της ΠΕΕΔ για το νέο επιχειρηματικό...

Στις 20 Ιουλίου η επίσημη ενημέρωση της ΠΕΕΔ για το νέο επιχειρηματικό πάρκο στη Φυλή

Το διοικητικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Επιχειρήσεων Διαμεταφοράς (ΠΕΕΔ) προσκαλεί όλους τους εθνικούς διαμεταφορείς και μεταφορείς (ανεξάρτητα από το εάν είναι μέλη της ΠΕΕΔ), σε ημερίδα επίσημης ενημέρωσης για τη μετεγκατάσταση των επιχειρήσεών τους από τον Ελαιώνα στη Φυλή. Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 20 Ιουλίου 2024 και ώρα 09:30, στο ξενοδοχείο Athens Marriott (πρώην Χανδρής, λεωφ. Συγγρού 385, Παλαιό Φάληρο).

Για την ενημέρωση των ενδιαφερομένων, στην ημερίδα θα παρευρεθούν ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ κ. Αθανάσιος Ζηλιασκόπουλος και ο Project Manager (PPF) κ. Γεώργιος Δαββέτας.

Ο πρόεδρος της ΠΕΕΔ κ. Δημήτρης Κιούσης και το διοικητικό συμβούλιο της ένωσης τονίζουν ότι είναι απαραίτητη και ιδιαίτερα σημαντική η παρουσία όλων των ανθρώπων του κλάδου των εθνικών  διαμεταφορών και των μεταφορών γενικότερα.

Σημειώνεται ότι η πρώτη φάση του δημόσιου διεθνούς διαγωνισμού για την ανάπτυξη, τη λειτουργία και τη συντήρηση, με σύμβαση παραχώρησης, ενός σύγχρονου επιχειρηματικού πάρκου του στη θέση «Σπηλιές» του Δήμου Φυλής, ολοκληρώθηκε στις 2 Ιουλίου.

Το ΤΑΙΠΕΔ ανακοίνωσε ότι εκδηλώθηκε ισχυρό επενδυτικό ενδιαφέρον από τα πέντε ισχυρά επιχειρηματικά σχήματα της χώρας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ