Νέα στρατηγική συνεργασία μεταξύ των εταιρειών Hellagro Α.Ε. και Ranpak

Με μια επιτυχημένη πορεία εδώ και 20 χρόνια στον κλάδο των υλικών συσκευασίας, η  Hellagro Α.Ε. εστιάζοντας στις τάσεις του μέλλοντος προχωράει διαρκώς σε νέες στρατηγικές συνεργασίες για να καλύψει τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των πελατών της, αλλά και να διευρύνει την γκάμα των προϊόντων της.

Πιστή στο όραμά της για υποστήριξη καινοτομικών, ολοκληρωμένων, αλλά ταυτόχρονα φιλικών προς το περιβάλλον λύσεων προς τον επαγγελματία, και ακολουθώντας πάντα τις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις, η Hellagro Α.Ε. ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία Ranpak.

Η παγκοσμίως αναγνωρισμένη εταιρεία Ranpak είναι ο πρώτος παραγωγός 100% βιώσιμων υλικών για συσκευασίες με χαρτί, η οποία προσφέρει καινοτομικές λύσεις για την προστασία των προϊόντων με τρόπους που ωφελούν τις επιχειρήσεις, τους πελάτες και το περιβάλλον.

Τα προϊόντα Ranpak που προστέθηκαν στην γκάμα των «πράσινων» προϊόντων της Hellagro Α.Ε. εντάσσονται στη χάρτινη προστατευτική συσκευασία και ταξινομούνται σε προϊόντα για: την προστασία εύθραυστων αντικειμένων κατά τη μεταφορά (απορροφητικό κραδασμών), τη σταθεροποίηση της θέσης αντικειμένων κατά τη μεταφορά (χαρτί πλήρωσης κενού),  την προστασία αντικειμένων από τριβή με την επιφάνεια (χαρτί περιτυλίγματος) και την προστασία προϊόντων (χαρτί μόνωσης για ψυχρά & νωπά τρόφιμα).

Στη σχετική ανακοίνωση Τύπου η Hellagro Α.Ε. εξέφρασε την ιδιαίτερη χαρά της για τη νέα συνεργασία, τονίζοντας πως, όπως η Ranpak υπογράφει με το μότο “Deliver a Better World”, έτσι και η Hellagro Α.Ε., ως περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένη εταιρεία, φροντίζει να ενισχύει μέσα από τις συνεργασίες της το όραμα για έναν καλύτερο κόσμο, τώρα και στο μέλλον.

 

Ελέγξτε επίσης

Αναβάθμιση των κέντρων αποθήκευσης και διανομής της HELLAGRO Α.Ε.

Με ισχυρή παρουσία εδώ και 20 χρόνια στον κλάδο της συσκευασίας βιομηχανικών και αγροτικών προϊόντων, …

Τα Περιοδικά μας