Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΣυσκευασίαΜεγάσακοι UΝ για επικίνδυνα υλικά, με την εγγύηση της HELLAGRO Α.Ε.

Μεγάσακοι UΝ για επικίνδυνα υλικά, με την εγγύηση της HELLAGRO Α.Ε.

Μεγάσακους πιστοποιημένους σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς της Ομοσπονδίας Ηνωμένων Εθνών (United Nations Association) διαθέτει η HELLAGRO Α.Ε. στην ελληνική και στην ευρωπαϊκή αγορά. Γνωστοί και ως UN μεγάσακοι, κυκλοφορούν σε τέσσερις τύπους, 13H1, 13H2, 13H3 και 13H4, ανάλογα με τις απαιτήσεις του υλικού που προορίζεται για μεταφορά ή / και αποθήκευση.

Οι UN μεγάσακοι χρησιμοποιούνται για την ασφαλή μεταφορά και αποθήκευση επικίνδυνων υλικών και αποβλήτων (HAZardous MATerials), τα οποία προέρχονται από τη δραστηριότητα του βιομηχανικού τομέα. Κατασκευάζονται σύμφωνα με τους διεθνείς κώδικες μεταφοράς επικίνδυνων υλικών (ADR, RID και IMDG) και σε σύγκριση με τους τυπικούς μεγάσακους FIBC, είναι εξαιρετικά ανθεκτικοί. Με τη χρήση τους αποτρέπεται οποιαδήποτε διαρροή επικίνδυνων υλικών, ακόμα και όταν οι μεγάσακοι βρίσκονται σε κατάσταση πίεσης.

Όλα τα ειδικά χαρακτηριστικά των μεγάσακων UN της HELLAGRO Α.Ε. δοκιμάζονται και ελέγχονται από διεθνώς αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης, όπως είναι οι Labordata, IBE BVI, IIP και Texene BVI, έτσι ώστε να συμμορφώνονται με τις προαπαιτούμενες προδιαγραφές και να διασφαλίζεται η απρόσκοπτη και ασφαλής μεταφορά επικίνδυνων υλικών και αποβλήτων.

Δείτε περισσότερα εδώ: https://www.hellagro.gr/product/megasakoi-big-bags/

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ