Η Hyster (αποκλειστική αντιπρόσωπος Ελλάδας Kolibioti Group) χορηγός του 16ου συνεδρίου GreenPort

Προμηθεύτρια εξοπλισμού διαχείρισης φορτίων των μεγαλύτερων λιμανιών του κόσμου, η αμερικανική εταιρεία  Hyster θα είναι ένας από τους βασικούς χορηγούς του 16ου διεθνούς συνεδρίου GreenPort που θα διεξαχθεί στις 20-22 Οκτωβρίου 2021 στο μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας, τον Πειραιά.

Βασικός στόχος του συνεδρίου είναι η δημιουργία ανοιχτών διαύλων επικοινωνίας του κλάδου που ασχολείται με τη διαχείριση των λιμανιών.

Στο συνέδριο θα γίνουν αναφορές σχετικά με την αειφόρο ανάπτυξη και τις σχετικές πρακτικές για τη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα. Επιπροσθέτως, στόχος είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού σε περιβαλλοντικά θέματα αλλά και η προσθήκη επιπλέον δράσεων για την προστασία του.

Τέλος, οι ομιλητές θα καλύψουν ποικίλα θέματα που απασχολούν άμεσα τον καθένα, όπως το νέο σχέδιο της Ε.Ε. για το κλίμα, οι τεχνικές και οικονομικές προκλήσεις σχετικά με τις θαλάσσιες πηγές ενέργειας, καθώς και οι  δράσεις που θα εισαγάγουν νέους τρόπους τροφοδοσίας και παραγωγής καυσίμων.

Το 2019, το συνέδριο συγκέντρωσε 213 συμμετοχές από 28 χώρες. Συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, λιμάνια από όλο τον κόσμο, ναυτιλιακές εταιρείες, καθώς και εταιρείες logistics.

Στο φετινό συνέδριο οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά την ηγέτιδα κατασκευάστρια εταιρεία Hyster. Η εταιρεία διαθέτει μία τεράστια γκάμα ανυψωτικών μηχανημάτων για όλες τις ανάγκες κάθε επαγγελματία. Προσφέρονται ανυψωτικά που λειτουργούν τέλεια σε μία μικρή αποθήκη, αλλά και πανίσχυρα ανυψωτικά που διαχειρίζονται περισσότερους από 52 τόνους.

Με ένα μεγάλο δίκτυο αντιπροσώπων, η Hyster είναι σε θέση να υποστηρίζει όλες τις επιχειρήσεις, με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που έχουν στόχο τη μείωση του κόστους παράλληλα με την αύξηση της παραγωγικότητας.

Η αμερικανική κατασκευάστρια εταιρεία εκπροσωπείται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την Kolibioti Group.

  • Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο, μπορεί κανείς να επισκεφθεί το επίσημο website του συνεδρίου.

 

Ελέγξτε επίσης

ΣΕΠΕ: Σε ψηφιακούς στόχους το 22% του “Ελλάδα 2.0” – Οφέλη και για την εφοδιαστική

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός διατρέχει οριζόντια το σύνολο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης “Ελλάδα 2.0”, αναφέρεται στο …

Τα Περιοδικά μας