Η ΕΕL με επικεφαλής το νεοκλεγέντα πρόεδρο κ. Βασίλη Ζεϊμπέκη, παρουσιάζουν τους 5 πυλώνες δράσης για τη διετία 2021-22

Διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει η νέα διοίκηση της Ελληνικής Εταιρείας Logistics στις 9 Μαρτίου. Σκοπός της «συνάντησης» είναι η αναλυτική  παρουσίαση των 5 πυλώνων δράσης που ανακοίνωσε πρόσφατα το νέο Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Logistics, η γνωριμία με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, καθώς και η παρουσίαση του χρονοδιαγράμματος υλοποίησης των προσεχών ενεργειών που προγραμματίζονται από την Ελληνική Εταιρεία Logistics.

Ο Βασίλης Ζεϊμπέκης πήρε τη σκυτάλη στην προεδρία

Οι αρχαιρεσίες της Ελληνικής Εταιρείας Logistics Πραγματοποιήθηκαν στις 25 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης. Πρόεδρος εξελέγη ο κ. Βασίλης Ζεϊμπέκης, επίκουρος καθηγητής  Πανεπιστημίου Αιγαίου, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Εφοδιαστικής. Αντιπρόεδροι εξελέγησαν η κ. Ελένη Μπίτσιου, Chief Commercial Officer Synergy S.A., ο κ. Γιάννης Αλούπης, Logistics Manager Chipita S.A. και ο κ. Αλέξης Αλεξίου, Logistics Manager Verinso OOD.

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Logistics κ. Βασίλης Ζεϊμπέκης τόνισε: «Αυτή την περίοδο υπάρχουν σημαντικές προκλήσεις με τις οποίες έρχεται αντιμέτωπος ο τομέας της εφοδιαστικής αλυσίδας στην Ελλάδα. Η EEL αποτελεί ένα από τα κύρια μέλη του οικοσυστήματος της εφοδιαστικής διοίκησης, συνεισφέροντας στην πράξη σε επίπεδο παραγωγής και διάδοσης γνώσης, νομοθετικών παρεμβάσεων και καλών πρακτικών. Στα πλαίσια αυτά, πιστεύουμε ακράδαντα πως η περαιτέρω ενίσχυση του ρόλου της EEL είναι σημαντικό να εστιάσει, τη διετία 2021-22, στο σχεδιασμό και την υλοποίηση δράσεων που μπορούν να κατηγοριοποιηθούν σε 5 βασικούς πυλώνες:

  1. Ενδυνάμωση παροχών/υπηρεσιών προς τα μέλη της EEL με έμφαση στην καινοτομία, στην παροχή γνώσης, στη δια βίου μάθηση και στη δικτύωση.
  2. Οργάνωση δράσεων εξωστρέφειας με έμφαση σε συνεργασίες με φορείς και οργανισμούς του εξωτερικού.
  3. Συνέργειες και σύμπλευση με άλλα σωματεία και φορείς.
  4. Ισχυρή παρουσία στη διαμόρφωση του νομοθετικού πλαισίου και των εθνικών δράσεων για τα ελληνικά logistics μέσω της συμμετοχής της EEL στο Εθνικό Συμβούλιο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Εφοδιαστικής.
  5. Αριστοποίηση της εσωτερικής οργάνωσης και λειτουργίας της EEL».

 

 

Ελέγξτε επίσης

ΣΕΠΕ: Σε ψηφιακούς στόχους το 22% του “Ελλάδα 2.0” – Οφέλη και για την εφοδιαστική

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός διατρέχει οριζόντια το σύνολο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης “Ελλάδα 2.0”, αναφέρεται στο …

Τα Περιοδικά μας