Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜεταφορέςΑθρόα συμμετοχή στην ημερίδα της ΠΕΕΔ για τη μετεγκατάσταση των διαμεταφορικών εταιρειών...

Αθρόα συμμετοχή στην ημερίδα της ΠΕΕΔ για τη μετεγκατάσταση των διαμεταφορικών εταιρειών από τον Ελαιώνα στη Φυλή

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ”Ημερίδα ενημέρωσης για τη μετεγκατάσταση των διαμεταφορικών εταιρειών από τον Ελαιώνα στην Φυλή” την οποία διοργάνωσε η ΠΕΕΔ (Πανελλήνια Ένωση Επιχειρήσεων Διαμεταφοράς), το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στο Ξενοδοχείο Athens Marriott (πρώην Χανδρής).

Παρευρέθηκαν από το ΤΑΙΠΕΔ ο Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ κ. Αθανάσιος Ζηλιασκόπουλος, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος κ. Παναγιώτης  Σταμπουλίδης, ο Project Manager του έργου κ. Γεώργιος Δαββέτας, ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλης Κουτουλάκης, η εκπρόσωπος του Υφυπουργού Μεταφορών κ. Μιχάλη Παπαδόπουλου κα Φωτεινή Κεφαλίδου, η Προϊσταμένη της Υπηρεσίας Ανάπτυξης Εφοδιαστικής του Υπουργείου Ανάπτυξης κα Αλεξάνδρα Νάσσου,  ο Πρώην Υπουργός Μεταφορών & βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρήστος Σπίρτζης, Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ & τομεάρχης Μεταφορών κ. Γιάννης Γκιόκας, ο δήμαρχος Φυλής κ. Χρήστος Παππούς, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Αττικής κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος, η Γενική Διευθύντρια της ΟΦΑΕ & Αντιπρόεδρος στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Εμπορευματικών Μεταφορών & Logistics της IRU κα Ηρώ Δουμάνη, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της REDEPLAN Consultants και ειδικός σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ  για το έργο κ. Μανώλης Μπαλτάς και ο partner της PLANNING & ειδικός σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ  για το έργο κ. Νίκος Γκότζιας.

Την ημερίδα παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον περισσότεροι από 220 διαμεταφορείς (μέλη και μη της ΠΕΕΔ). Η αναλυτική  ενημέρωση για τη μετεγκατάσταση έγινε από τον  Πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ κ. Αθανάσιο Ζηλιασκόπουλο και τον Project Manager του έργου κ. Γεώργιο Δαββέτα, οι οποίοι αναφέρθηκαν  αναλυτικά σε όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν το έργο της μετεγκατάστασης. Στη συνέχεια απαντήθηκαν ερωτήσεις και απορίες των παρευρισκόμενων.

  • Χορηγοί επικοινωνίας ήταν μεταξύ άλλων τα περιοδικά Logistics & Management και Car & Truck. 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ