Ant Logistics & Forwarding: Επένδυση στον πελάτη και στις ανάγκες του

Από το 2015 που ιδρύθηκε, η «Ant Logistics & Forwarding» δεν αποτελεί απλώς άλλη μία 3PL· είναι ο αξιόπιστος σύμβουλος και συνεργάτης που προσαρμόζεται στις ανάγκες της εφοδιαστικής αλυσίδας κάθε σύγχρονης επιχείρησης.

Παρουσίαση από τον κ. Γιώργο Ράγκο, Ph.D, Business Development Manager της «Ant Logistics & Forwarding» (έντυπο τεύχος Μαΐου 2021).

Τα καταξιωμένα στελέχη της εφοδιαστικής αλυσίδας που ίδρυσαν πριν από 6 χρόνια την «Ant Logistics & Forwarding», κατάφεραν πολύ σύντομα να την αναδείξουν σε μία από τις ταχύτερα ανερχόμενες εταιρείες στον κλάδο των Third-party Logistics και Forwarding στην Ελλάδα.

Η εταιρεία διαθέτει αποθηκευτικές εγκαταστάσεις στις περιοχές του Βοτανικού, του Ασπρόπυργου και του Καλοχωρίου Θεσσαλονίκης, ενώ είναι πιστοποιημένη από την G-CERTI με τα πιστοποιητικά ISO 9001:2008 και ISO 22000:2005.

Στους σύγχρονους στεγασμένους και υπαίθριους αποθηκευτικούς χώρους της παρέχει υπηρεσίες αποθήκευσης παλετοποιημένων και μη εμπορευμάτων. Οι στεγασμένοι αποθηκευτικοί χώροι διαθέτουν ωφέλιμο ύψος έως 12m, ράφια στενών διαδρόμων για χρήση reach truck, θυρίδες τεμαχιακής αποθήκευσης, υδραυλικές ράμπες φορτοεκφόρτωσης, συστήματα πυρασφάλειας και pest control. Οι υπαίθριοι αποθηκευτικοί χώροι καλύπτονται επίσης από περιμετρικό δίκτυο πυρασφάλειας και pest control.

Γκάμα παροχών

Οι παραλαβές των εμπορευμάτων, όπως και η προετοιμασία των παραγγελιών, γίνονται με ασύρματα τερματικά (RF), με σάρωση στα barcode των προϊόντων. Η διαχείριση των παραγγελιών διεκπεραιώνεται βάσει οποιουδήποτε τρόπου εξαγωγής επιθυμεί ο πελάτης (Random-Access, FIFO, FEFO, LIFO).

Η «Ant Logistics & Forwarding» διαθέτει ένα σύγχρονο και ευέλικτο λογισμικό WMS, το οποίο παρέχει όλα τα δεδομένα και τα στατιστικά που επιθυμεί να έχει ο πελάτης της για την καλύτερη απεικόνιση, διαχείριση και εκμετάλλευση των αποθεμάτων του.

Αναλαμβάνοντας τη μεταφορά και τη διανομή των εμπορευμάτων των πελατών της σε κάθε σημείο της Αττικής και της Θεσσαλονίκης, όπως και σε ολόκληρη την Ελλάδα μέσω ενός εκτεταμένου δικτύου συνεργατών, η εταιρεία παρακολουθεί και ελέγχει τις παραδόσεις προσφέροντας την ανάλογη ενημέρωση σε επίπεδο IOD αλλά και POD.

Η διαχείριση επιστροφών «υγιών», όπως και κατεστραμμένων εμπορευμάτων, αποτελεί επίσης μία από τις υπηρεσίες που αναλαμβάνει με υπευθυνότητα.

Η «Ant Logistics & Forwarding» παρέχει και υπηρεσίες ταχυμεταφοράς (courier) με ιδιόκτητο στόλο van, στην Αττική, στη Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα, μέσω του δικτύου των συνεργατών της. Πολλές γνωστές επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου κοσμούν ήδη το πελατολόγιό της και στον τομέα αυτό.

Πέραν όλων αυτών, η εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες διεθνούς μεταφοράς από και προς όλη την Ευρώπη, όλων των τύπων φορτίων, μέσω ενός εκτεταμένου δικτύου συνεργατών. Στις παροχές της περιλαμβάνονται επίσης οι υπηρεσίες ανασυσκευασίας προϊόντων και υλοποίησης προωθητικών ενεργειών με ετικετοκόλληση ή / και θερμοσυρρίκνωση.

Ευελιξία και ανταγωνιστικότητα

Η φιλοσοφία της «Ant Logistics & Forwarding» επικεντρώνεται στην ικανοποίηση των αναγκών και των απαιτήσεων κάθε πελάτη ξεχωριστά. Η εμπιστοσύνη των πελατών της αντικατοπτρίζεται στο άριστο επίπεδο της μακροχρόνιας συνεργασίας μαζί τους, καθώς η εταιρεία προσφέρει σε κάθε συνεργάτη της ένα ευρύτατο και προσαρμοσμένο φάσμα υπηρεσιών, σε ένα πλαίσιο οικονομικής σταθερότητας και ανταγωνιστικού κόστους. Με αυτό τον τρόπο η «Ant Logistics & Forwarding» συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη κάθε επιχείρησης που επιλέγει να συνεργαστεί μαζί της.

Η εταιρεία επενδύει στο συνεχή εκσυγχρονισμό της, βελτιώνοντας και διευρύνοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες της. Επιπρόσθετα, εκπαιδεύει διαρκώς το ανθρώπινο δυναμικό της σε νέες τεχνολογίες και συστήματα, ενώ στέκεται αρωγός στις φιλοδοξίες και στην επαγγελματική εξέλιξη των εργαζομένων της, μέσα σε ένα εύρωστο, σύγχρονο και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον.

 

 

Ελέγξτε επίσης

«Μεγαλόνησος Courier»: Δυναμική είσοδος της «Χαβάκης Α.Ε.» στις ταχυμεταφορές

Η πρώτη αμιγώς κρητική εταιρεία courier, με παγκρήτια κάλυψη αλλά και πανελλαδική εμβέλεια, είναι το …

Τα Περιοδικά μας