Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΣυσκευασίαWebinar για την κοστολόγηση της βιομηχανικής παραγωγής από τον ΣΥ.ΒΙ.Π.Υ.Σ.

Webinar για την κοστολόγηση της βιομηχανικής παραγωγής από τον ΣΥ.ΒΙ.Π.Υ.Σ.

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών & Συσκευασίας (ΣΥ.ΒΙ.Π.Υ.Σ.) διοργανώνει το 17ο διαδικτυακό επιμορφωτικό σεμινάριο για τα μέλη και τους συνεργάτες του. Το webinar, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στις 12:00, έχει αντικείμενο την κοστολόγηση της βιομηχανικής παραγωγής. Στο πλαίσιο αυτό θα αναλυθεί το ΟΕΕ (Overall Efficiency of Equipment) ως οικονομικός δείκτης KPI και μέσα από case study και παραδείγματα θα αναδειχθεί το πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί το ΟΕΕ στην αναλυτική κοστολόγηση προϊόντων και στον υπολογισμό μικτών κερδών ανά προϊόν και πελάτη.

Την εκδήλωση θα προλογίσει ο κ. Σπύρος Βαμβακάς, μηχανολόγος μηχανικός ΑΠΘ, σύμβουλος βιομηχανίας, εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος του λογισμικού Evocon και αντιπρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Τεχνολογίας & Διοίκησης Συντήρησης (Hellenic Maintenance Society / HMS). To συντονισμό του σεμιναρίου έχουν αναλάβει ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΣΥ.ΒΙ.Π.Υ.Σ. κ. Δημήτρης Μαντής και το μέλος του Δ.Σ. του ΣΥ.ΒΙ.Π.Υ.Σ. κ. Κώστας Παππάς, διευθυντής επιχειρηματικής ανάπτυξης της Inova SA.

Για δηλώσεις συμμετοχής (χωρίς οικονομική επιβάρυνση) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του συνδέσμου στο e-mail info@pac.gr

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου έχει ως εξής:

– Έναρξη: 12.00

– 12.00 – 12.03: Σύντομη εισαγωγή ΣΥΒΙΠΥΣ.

– 12.03 – 12.15: Εισαγωγή στο ΟΕΕ  (Σπύρος Βαμβακάς).

– 12.15 – 12.45: Κοστολόγηση βιομηχανικής παραγωγής (Γιάννης Λέλης, ηλεκτρολόγος μηχανικός και μηχανικός υπολογιστών Α.Π.Θ., κάτοχος ΜΒΑ και πιστοποιημένος κάτοχος Six Sigma Black Belt).

12.45 – 13.00 : Ερωτήσεις και απαντήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ