Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑποθήκευσηWARDI: Εξατομικευμένες και πρωτότυπες λύσεις 3PL  για κάθε απαίτηση*

WARDI: Εξατομικευμένες και πρωτότυπες λύσεις 3PL  για κάθε απαίτηση*

Με γνώση και εμπειρία άνω των 23 χρόνων στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών 3PL, η Wardi έχει επιπλέον μακρά εξειδίκευση στην αποθήκευση και στη διαχείριση επικίνδυνων εμπορευμάτων.

Η εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες Logistics στους τομείς των χημικών, των χαρακτηριζόμενων ως επικίνδυνων προϊόντων, του φαρμάκου, των κτηνιατρικών σκευασμάτων και φαρμάκων, των ζωοτροφών, των προϊόντων PET, των τροφίμων, των πρώτων υλών για τρόφιμα, των καλλυντικών, των προϊόντων υγιεινής, καθώς και των προϊόντων γενικής αποθήκευσης.

«Μέσα από την ολιστική προσέγγιση των υπηρεσιών, τονίζει η Wardi, αντιμετωπίζουμε τις ανάγκες κάθε πελάτη μας ξεχωριστά, εξατομικευμένα, παρέχοντας την κατάλληλη λύση σε κάθε πρόβλημα, με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες αποθήκευσης των προϊόντων. Με αφοσίωση και υπευθυνότητα προσφέρουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες υπηρεσίες 3PL (Third Party Logistics) στη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας και των Contract Logistics».

Σύμφωνα με την εταιρεία, απώτερος στόχος της τεχνογνωσίας που εφαρμόζει στην αποθήκευση και στη διανομή, είναι η απόλυτη ικανοποίηση των συνεργατών της, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και ταχύτητα στην εξυπηρέτηση –και όλα αυτά στο βέλτιστο κόστος.

Η Wardi αναφέρει χαρακτηριστικά: «Διαφέρουμε από τον ανταγωνισμό γιατί δουλεύουμε με πάθος και επιμονή! Μας ενδιαφέρει η τελειότητα και οι συνεχείς βελτιώσεις. Σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε, δίνουμε τη μέγιστη προσοχή στις λεπτομέρειες και δεσμευόμαστε για το καλύτερο αποτέλεσμα, πάντα προς όφελος των πελατών μας. Προσπαθούμε σε κάθε στάδιο να ελέγχουμε αλλά και να επηρεάζουμε τις διαδικασίες, ώστε να έχουμε σταθερό αποτέλεσμα. Δουλεύουμε ομαδικά, όχι μόνο μεταξύ μας αλλά και με τους πελάτες μας, καθώς επιδιώκουμε σε κάθε στάδιο να καταφέρνουμε τα μέγιστα.

»Η δουλειά μας απαιτεί διερεύνηση και σκέψη «out of the box». Εμβαθύνουμε στην αναζήτηση καλύτερων λύσεων και χρησιμοποιούμε τη γνώση, την τεχνολογία, την εμπειρία και την αποφασιστικότητά μας για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο και να ξεπεράσουμε τα εμπόδια.

»Η επιμονή μας και οι προσπάθειές μας συνολικά, δημιουργούν ισχυρούς δεσμούς και σχέσεις ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, τόσο με τις επιχειρήσεις όσο και με τους ανθρώπους τους».

Οι υπηρεσίες που παρέχονται

Η Wardi ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις της εφοδιαστικής αλυσίδας και των Logistics, προσφέροντας τις εξής υπηρεσίες:

  1. Αποθήκευση & διανομή: Με τις κατάλληλες διαδικασίες λειτουργίας, η εταιρεία ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές κάθε έργου και διασφαλίζει ότι το απόθεμα των πελατών της παραμένει ασφαλές σε όλες τις φάσεις της διαχείρισής του, από την παραλαβή, την αποθήκευση, την επεξεργασία και τη συσκευασία έως τη διανομή στους τελικούς αποδέκτες χωρίς καθυστερήσεις ή διακοπές. Διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο διανομής που καλύπτει ολόκληρη την Ελλάδα, ακόμα και τις πιο δύσβατες και απομακρυσμένες περιοχές.
  2. Διαχείριση επικίνδυνων εμπορευμάτων: Λόγω της μακρόχρονης εξειδίκευσής της στη διαχείριση επικίνδυνων εμπορευμάτων, η εταιρεία διαθέτει για τη μεταφορά τέτοιων φορτίων μόνο αδειοδοτημένους και πιστοποιημένους οδηγούς, οι οποίοι έχουν γνώση του αντικειμένου και ακολουθούν αυστηρά τους κανόνες της Ευρωπαϊκής Συμφωνίας ADR (Accord european relatif au transport international des merchandises Dangereuses par Route), με σκοπό την ασφαλή μεταφορά, την πρόληψη των κινδύνων και την ελαχιστοποίηση των ατυχημάτων και των επιπτώσεών τους. Η Wardi δηλώνει ότι είναι ίσως η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα που πληροί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για να φιλοξενήσει στους χώρους της προϊόντα των οποίων η διαχείριση υπόκειται στον κανονισμό ADR. Διαθέτει όλες τις ειδικές αδειοδοτήσεις, καθώς και χώρους ειδικών προδιαγραφών για επικίνδυνα φορτία, χημικά και φάρμακα. Με όλες τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις κατά ISO κλπ., η εταιρεία τονίζει ότι στην κορυφή των προτεραιοτήτων της είναι πάντα οι συνεχείς εκπαιδεύσεις του προσωπικού της.
  3. Ανασυσκευασία: Σε ειδικό χώρο συσκευαστηρίου, με σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και ειδικευμένο προσωπικό, παρέχονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες συσκευασίας για την κάλυψη πολλαπλών αναγκών.
  4. Cross docking: Παρέχεται αφενός χώρος cross dock σε dispatch (πλατείες), για την καλύτερη, ασφαλέστερη και ταχύτερη παραλαβή και παράδοση των εμπορευμάτων, και αφετέρου ο απαιτούμενος εξοπλισμός, με επαρκείς ράμπες φόρτωσης, για την ταυτόχρονη φορτοεκφόρτωση πολλών και διαφορετικών τύπων φορτηγών. Η εταιρεία επισημαίνει ότι προσφέρει στοχευμένες λύσεις και υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, ώστε να επιτυγχάνει μικρότερα κόστη και να εξοικονομεί κονδύλια.
  5. Custom made & special project: Παρέχονται υπηρεσίες πλήρως προσαρμοσμένες στις ειδικές ανάγκες που ενδέχεται να παρουσιάζει ένα έργο ή στις ιδιαιτερότητες κάποιων προϊόντων. Η Wardi υπογραμμίζει ότι αντιμετωπίζει κάθε πελάτη της εξατομικευμένα, προσφέροντάς του τη μοναδική λύση που πιθανόν να απαιτείται για το εμπόρευμά του. Το σύστημα και οι διαδικασίες της έχουν σχεδιαστεί και εφαρμόζονται με γνώμονα ότι κάθε έργο έχει διαφορετικές ανάγκες που απαιτούν ένα μοναδικό σχέδιο αντιμετώπισής τους.

Το όραμα και οι αξίες της Wardi

Η εταιρεία περιγράφει τη φιλοσοφία της ως εξής: «Όραμά μας είναι να δημιουργούμε νέες ιδέες και αξίες που μπορούν να διευρύνουν και να βελτιώσουν το πεδίο της εφοδιαστικής αλυσίδας. Προσπαθούμε πάντα να συνεισφέρουμε σε καινοτόμες λύσεις που επιδρούν θετικά στο περιβάλλον, στην ασφάλεια και στην υγεία των ανθρώπων. Η εφοδιαστική αλυσίδα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας μας, παρέχει θέσεις εργασίας και προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο.

»Θα συνεχίσουμε με πάθος και υπερηφάνεια να ακολουθούμε το όραμά μας, να ανοίγουμε νέους δρόμους στην εξυπηρέτηση των πελατών μας και να είμαστε προσηλωμένοι στους στόχους μας και στην αδιαπραγμάτευτη υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας!».

*Εταιρική παρουσίαση στο τεύχος Ιουλίου-Αυγούστου 2023.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ