ΣΥΝΔΔΕ&L: Αναδιαμόρφωση στόχων για το 2021

Με την καθιερωμένη ατζέντα πραγματοποιήθηκε, για πρώτη φορά μέσω τηλεδιάσκεψης, η ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Διεθνούς Διαμεταφοράς & Επιχειρήσεων Logistics Ελλάδος (ΣΥΝΔΔΕ&L). Στην επιτυχημένη τηλε-συνέλευση, στις 24 Μαρτίου, συμμετείχαν στελέχη από 55 εταιρείες – μέλη του Συνδέσμου.

Πέραν του απολογισμού πεπραγμένων, του οικονομικού απολογισμού για το 2020, της έκθεσης της Ελεγκτικής Επιτροπής καθώς και του προϋπολογισμού  για το τρέχον έτος, πραγματοποιήθηκε συζήτηση και γόνιμος διάλογος σχετικά με την επικρατούσα κατάσταση εξαιτίας της πανδημίας και τις συναφείς επιπτώσεις για τις εταιρείες του κλάδου.

Συζητήθηκαν επίσης προτάσεις για την αναδιαμόρφωση των στόχων του Συνδέσμου για το έτος 2021.

Χρυσοί χορηγοί της γενικής συνέλευσης ήταν η ALLIAΝZ, με τον κ. Κώστα Καλογεράκο, συνεργάτη της εταιρείας, να κάνει μία σύντομη παρουσίαση των προϊόντων και των υπηρεσιών της, καθώς επίσης και η RE.DE.PLAN A.E., με τον κ. Εμμ. Μπαλτά, να αναφέρεται  στην συνεργασία του με τις εταιρείες του κλάδου στην παροχή τεχνικών συμβουλών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, ανάλογα με τις ανάγκες τους.

 

 

 

Ελέγξτε επίσης

«BlueFuel»: ΕΛΙΝΟΙΛ και Blue Grid δημιουργούν τη νέα εταιρεία στην ελληνική αγορά LNG

Η ΕΛΙΝΟΙΛ, στο πλαίσιο υλοποίησης του στρατηγικού σχεδιασμού της για την ενεργειακή της εξέλιξη, ενώνει …

Τα Περιοδικά μας