Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕιδήσειςΣτρατηγική συνεργασία του Ομίλου Epsilon Net με την πλατφόρμα Skroutz - Epsilon Smart...

Στρατηγική συνεργασία του Ομίλου Epsilon Net με την πλατφόρμα Skroutz – Epsilon Smart & Pylon γίνονται πλέον skroutz ready

O Όμιλος Epsilon Net, ένας από τους πρωτοπόρους στον ψηφιακό  μετασχηματισμό των ελληνικών επιχειρήσεων στην Ελλάδα, μαζί με το skroutz.gr, τη μεγαλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικών αγορών στη χώρα, ανακοινώνουν την στρατηγική τους συνεργασία. Η σύμπραξη ξεκινά με το integration των λύσεων Epsilon Smart (τη web λύση ηλεκτρονικής τιμολόγησης), καθώς και με το Pylon ERP (την  ERP λύση για τον ψηφιακό μετασχηματισμό) με την πλατφόρμα skroutz.gr, προσφέροντας την πλέον ενδεδειγμένη λύση πώλησης μέσα από μία εφαρμογή.

Σύμφωνα με τον όμιλο, οι skroutz ready λύσεις  Epsilon Smart & Pylon οδηγούν σε αποτελέσματα που διευκολύνουν άμεσα τη λειτουργία των επιχειρήσεων.  Απώτερος στόχος είναι η εξαιρετική εμπειρία χρήσης που προσφέρει το σύγχρονο και ενιαίο περιβάλλον των εφαρμογών, η μείωση του κόστους λειτουργίας των επιχειρήσεων, αλλά και η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών τους, εφόσον δεν είναι πλέον απαραίτητοι οι ενδιάμεσοι διακομιστές. Επιπλέον αποφεύγονται οι χρονοβόρες διαδικασίες εκτέλεσης των παραγγελιών, με πλήρη ασφάλεια των δεδομένων τους, ώστε να εξασφαλίζεται η απόλυτη συμβατότητα με τις προδιαγραφές της πλατφόρμας myDATA της ΑΑΔΕ.

Οι ειδικά σχεδιασμένες λύσεις που προκύπτουν μέσα από τη σύμπραξη των δύο κορυφαίων εταιρειών του τεχνολογικού κλάδου, είναι, σύμφωνα με τον όμιλο, οι μοναδικές στην αγορά που παρέχουν στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις όλα τα εργαλεία και τους αυτοματισμούς για να είναι άμεσα παραγωγικές. Εύκολα και γρήγορα μέσα από μια εφαρμογή ενημερώνονται πολλαπλά συστήματα, χωρίς λάθη στην αποθήκη και την αποδοχή των παραγγελιών. Οι skroutz ready λύσεις παρέχονται με οικονομικά πακέτα και συνοδεύονται με την εξειδικευμένη υποστήριξη της Skroutz και του Ομίλου Epsilon Net.

Η συνεργασία του Ομίλου Epsilon Net με τη Skroutz εκφράζει το κοινό όραμα των δύο εταιρειών για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων στην Ελλάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ