Σημαντική διάκριση για τη LogisticsWay, στα e-volution Awards 2021

Ως  η καλύτερη εταιρεία στην ενότητα Supply Chain, και ειδικότερα για το  σχεδιασμό e-commerce Logistics Models, βραβεύτηκε η LogisticsWay στα e-volution Awards 2021. Η διάκριση αυτή έχει βαρύνουσα σημασία για την εταιρεία, καθώς έρχεται αμέσως μετά το τέλος του 2020, το οποίο αναμφισβήτητα ήταν η χρονιά του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Ο Supply Chain Solutions Manager της LogisticsWay, κ. Σωτήρης Μαρινάκης δηλώνει: «Είμαστε περήφανοι που οι εταιρείες  πελάτες μας, αναγνωρίζοντας ότι ο σχεδιασμός της εφοδιαστικής αλυσίδας του  e-shop αναβαθμίζει  τις λειτουργίες τους, αξιοποιούν τις βέλτιστες πρακτικές και προσφέρουν ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες στον τελικό καταναλωτή».

»Στο σχετικό δελτίο Τύπου, αναφέρεται: «Αυτό το βραβείο αποτελεί την επιβράβευση ότι η εμπειρία μας στο σχεδιασμό e-commerce Logistics Models τα τελευταία 5 χρόνια, με εταιρείες που έχουν συνδεθεί  με το δίκτυο της  AMAZON, μπορούν να δημιουργήσουν ουσιαστικά και χειροπιαστά αποτελέσματα σε συνδυασμό με το όραμα και τις αξίες των πελατών μας.

»Ευχαριστούμε πολύ τα στελέχη μας που εργάστηκαν με απίστευτο ζήλο και επαγγελματισμό, όπως και τις εταιρείες που μας εμπιστεύτηκαν την πιο σημαντική για το 2020 δραστηριότητά τους».

Ελέγξτε επίσης

Πρωτοβουλία του ΣΕΒ για τους “Innovative Greeks”

Στις 2 – 3 Μαρτίου πραγματοποιείται η 1η εκδήλωση της πρωτοβουλίας ΣΕΒ και Endeavor για …

Τα Περιοδικά μας