Μεγάλη δωρεά της «ΜΑΞΙΜ ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ ΑΕ» στο Παιδικό Χωριό

 

Νέα ελαστικά σε όλα τα οχήματα του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης δώρισε η εταιρεία «ΜΑΞΙΜ ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ ΑΕ», στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποιεί.

Η παράδοση και τοποθέτηση των ελαστικών έγινε στους χώρους του υποκαταστήματος της εταιρείας στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Στα οχήματα τοποθετήθηκαν ελαστικά AUTOGREEN, τα οποία διαθέτουν μεγάλη αντοχή και εξαιρετική πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν εργασίες ευθυγράμμισης και ζυγοστάθμισης.

Στη σχετική ανανκοίνωσή της η διοίκηση της εταιρείας τονίζει: «Με τη δωρεά αυτή επενδύουμε στα παιδιά. Αυτά είναι το μέλλον μας, και αν δεν επενδύσουμε στο μέλλον δεν μπορούμε να έχουμε ούτε παρόν. Μετά από περισσότερα από 70 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των ελαστικών, γνωρίζουμε πόσο σημαντική προϋπόθεση αποτελούν για την απόδοση και την ασφάλεια κάθε οχήματος, ειδικά όταν σε αυτό επιβαίνουν παιδιά».

Το διοικητικό συμβούλιο του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο αλλά και η πρόεδρος αυτού προσωπικά, με επιστολή τους εξέφρασαν τις θερμές ευχαριστίες τους για την προσφορά της «ΜΑΞΙΜ ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ», καθώς αυτή κάλυψε ανάγκες ζωτικής σημασίας για τη λειτουργία της δομής.

Η «ΜΑΞΙΜ ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ ΑΕ» είναι μία εταιρεία με πλούσια κοινωνική δραστηριότητα, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του ελαστικού από το 1946, με εξειδίκευση στην πώληση επαγγελματικών ελαστικών, διαθέτοντας επίσης και την αποκλειστική αντιπροσωπεία γνωστών εταιρειών του εξωτερικού, όπως ο ασιατικός γίγαντας AEOLUS, ο οποίος τον Οκτώβριο του 2015 εξαγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της PIRELLI.

Ελέγξτε επίσης

ACEin: Ανάγκη για σύνδεση της έρευνας με την αγορά και την πραγματική οικονομία

Ημερίδα με θέμα «Η καινοτομία στην Ελλάδα σήμερα και οι φορείς που τη στηρίζουν» διοργάνωσε …

Τα Περιοδικά μας