Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήManagementΜε επιτυχία στέφθηκε το ετήσιο συνέδριο του IPMA Greece

Με επιτυχία στέφθηκε το ετήσιο συνέδριο του IPMA Greece

Με μεγάλη προσέλευση κοινού πραγματοποιήθηκε το ετήσιο συνέδριο του IPMA Greece (International Project Management Association – Greece) με τίτλο  «Next Generation Project Management: People, Technological Innovations, AI and Sustainability», ), το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 30 Οκτωβρίου υπό την αιγίδα του Τμήματος Βιομηχανικής Διοίκησης & Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Τρία πάνελ συζητήσεων, 20 αξιόλογοι ομιλητές, εκπρόσωποι της φοιτητικής κοινότητας και του IPMA Young Crew κατόρθωσαν να θέσουν ένα πλαίσιο για το μέλλον και τις προκλήσεις του project management. Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου, οι πάνω από 120 συμμετάσχοντες συνέβαλαν στη συζήτηση με αξιόλογες ερωτήσεις, δημιουργώντας ένα γόνιμο διάλογο γεμάτο προβληματισμούς για την επίδραση του Artificial Intelligence (ΑΙ – τεχνητή νοημοσύνη), τη διάσταση του Sustainability και τη συνδρομή του ανθρώπινου παράγοντα στην υλοποίηση έργων.

Το IPMA Greece ευχαρίστησε θερμά τους χορηγούς του συνεδρίου Mirum και Projectyou, για την υποστήριξη και για τη συμβολή τους, καθώς και τους χορηγούς δώρων Joist, Manifest, Projectyou, IPMA Greece και Κωνσταντίνο Διρβάνη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ