Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήLogistics 4.0Marathon Data Systems: Συνάντηση Χρηστών ArcGIS 2023 και νέο πρόγραμμα σεμιναρίων

Marathon Data Systems: Συνάντηση Χρηστών ArcGIS 2023 και νέο πρόγραμμα σεμιναρίων

Λήγει στις 22 Σεπτεμβρίου η προθεσμία για την υποβολή περίληψης εργασιών που θα παρουσιαστούν στη φετινή Συνάντηση των Χρηστών ArcGIS Ελλάδας – Κύπρου, η οποία θα διεξαχθεί στις 24-25 Οκτωβρίου, στο Crowne Plaza Hotel στην Αθήνα.

Η Marathon Data Systems, η οποία από το 1983 εισάγει στην ελληνική και στην κυπριακή αγορά τα γεωγραφικά συστήματα πληρoφοριών ArcGIS ως αποκλειστική αντιπρόσωπος της Esri, καλεί τους χρήστες των εν λόγω λογισμικών να αναλύσουν και να μοιραστούν το GIS success story τους με τους συναδέλφους τους.

Η εταιρεία τονίζει ότι η καθιερωμένη ετήσια συνάντηση της ελληνικής και της κυπριακής κοινότητας των λογισμικών ArcGIS αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία για να παρουσιάσουν οι χρήστες τη δουλειά τους και τα επιτεύγματά τους στη δημιουργία εφαρμογών και υπηρεσιών αιχμής, καθώς και χαρτών –έργα τα οποία μπορεί να είναι ανεκτίμητα για τους συναδέλφους τους και να τους ανοίξουν νέους ορίζοντες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικές πληροφορίες στο link https://www.marathondata.gr/ekdilwseis/synedria/synantisi-christon-arcgis-elladas-kyproy/

Τα σεμινάρια ArcGIS περιόδου Σεπτεμβρίου – Δεκεμβρίου 2023

Η Marathon Data Systems ανακοίνωσε ότι ξεκινά το νέο πρόγραμμα των εκπαιδευτικών σεμιναρίων ArcGIS για το διάστημα από το Σεπτέμβριο έως το Δεκέμβριο του 2023. (αναλυτικές πληροφορίες έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της εταιρείας).

Τα σεμινάρια υλοποιούνται στα γραφεία της εταιρείας στον Παράδεισο Αμαρουσίου και οι  εκπαιδευτικές ενότητες που καλύπτονται είναι οι ακόλουθες:

  • Εκπαίδευση στο δυναμικό περιβάλλον (2D & 3D) του ArcGIS Pro.
  • Προχωρημένη ανάλυση στο ArcGIS Pro με χρήση επεκτάσεων (Spatial, 3D).
  • Εκπαίδευση στο ArcGIS Online και στις έτοιμες εφαρμογές του.
  • Δημιουργία περιεχομένου στο ArcGIS Enterprise για χρήση σε web εφαρμογές.
  • Δημιουργία αυτοματοποιημένων εργαλείων σε περιβάλλον Python για ArcGIS (νέο σεμινάριο).

Τα μαθήματα περιλαμβάνουν:

  • Εισηγήσεις από ειδικούς με πολυετή εκπαιδευτική και επαγγελματική εμπειρία.
  • Εκπαιδευτικό υλικό.
  • Βεβαίωση παρακολούθησης.

Αναλυτικές πληροφορίες έχουν ήδη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ