Επίσκεψη της πρέσβειρας της Νότιας Αφρικής Beryl Rose Sisulu στην ΟΛΘ Α.Ε.

Η πρέσβειρα της Δημοκρατίας της Νότιας Αφρικής Beryl Rose Sisulu, συνοδευόμενη από τον Επίτιμο Γενικό Πρόξενο της Δημοκρατίας της Νότιας Αφρικής, Βασίλη Τάκα και τους συνεργάτες της, επισκέφθηκε στις 21 Μαρτίου την ΟΛΘ Α.Ε. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Εκτελεστικός Πρόεδρος Δ.Σ. & Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΘ Α.Ε. Θάνος Λιάγκος, η Γενική Εμπορική Διευθύντρια και Διευθύντρια Στρατηγικής Επικοινωνίας της ΟΛΘ Α.Ε. Θεοδώρα Ρήγα και άλλα στελέχη της εταιρείας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Λιάγκος παρουσίασε συνοπτικά το πολυεπίπεδο Επενδυτικό Πλάνο που υλοποιεί η ΟΛΘ Α.Ε. εστιάζοντας στα σημαντικά οφέλη για την κοινωνία και την οικονομία. Επιπλέον, η πρέσβειρα και η αντιπροσωπεία της είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν το παρόν και το μέλλον του λιμένα Θεσσαλονίκης μέσα από το εντυπωσιακό τρισδιάστατο διαδραστικό μοντέλο της ΟΛΘ Α.Ε., καθώς και να βιώσουν τους λόγους για τους οποίους η ΟΛΘ Α.Ε. είναι κάτι περισσότερο από ένα λιμάνι, όπως τονίζει η διοίκηση της εταιρείας.

Και οι δύο πλευρές αναγνώρισαν την προστιθέμενη αξία της διατήρησης ανοικτών διαύλων επικοινωνίας, επιβεβαιώνοντας τις προοπτικές ανάπτυξης μιας αμοιβαία επωφελούς συνεργασίας στο μέλλον.

 

Ελέγξτε επίσης

H OnLine Data παρουσιάζει στα «Ποσειδώνια 2022» τη λύση CORE.CARGO TMS

Στη διεθνή ναυτιλιακή έκθεση Posidonia 2022, που διοργανώνεται από τις 6-10 Ιουνίου στο Metropolitan Expo, …

Τα Περιοδικά μας