Διάκριση της ΟΛΠ Α.Ε. στην Εβδομάδα Βιώσιμης Ανάπτυξης

Η ΟΛΠ Α.Ε. συμμετείχε στην Εβδομάδα Βιώσιμης Ανάπτυξης (Bravo Sustainability Week 2021), η οποία διοργανώνεται κάθε χρόνο από το QualityNet Foundation, με σκοπό την παρουσίαση πρωτοβουλιών για την υποστήριξη ενός βιώσιμου μέλλοντος,

Η ΟΛΠ Α.Ε. διακρίθηκε στην κατηγορία «Συνεργασίες» για την πρωτοβουλία «Το φιλανθρωπικό ίδρυμα της COSCO SHIPPING χρηματοδοτεί δράσεις του Ερυθρού Σταυρού στην Ελλάδα». Με τις δράσεις του ο Οργανισμός συμβάλλει στον εθνικό διάλογο για τη βιώσιμη ανάπτυξη στην Ελλάδα, στον οποίο συμμετέχουν επιτροπές αξιολόγησης και ένα σύνολο 14.380 ενεργών πολιτών.

Η υλοποίηση του προγράμματος «Children Included» από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, χρηματοδοτήθηκε από το μη κερδοσκοπικό φιλανθρωπικό ίδρυμα COSCO SHIPPING Charity Foundation και υποστηρίζεται από την ΟΛΠ Α.Ε.

Μέσω αυτής της συνεργασίας υποστηρίχθηκαν πάνω από 4.000 παιδιά, 6 έως 18 ετών, από την πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, παιδιά τα οποία προέρχονται από οικονομικά ασθενέστερες οικογένειες, απειλούμενες με κοινωνικό αποκλεισμό. Στόχος της στήριξής τους ήταν η  βελτίωση των ατομικών και κοινωνικών δεξιοτήτων τους.

Με ανακοίνωσή της, η ΟΛΠ Α.Ε. ευχαριστεί όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος και δηλώνει ότι εντείνει τις προσπάθειές της, ώστε η ανάπτυξη του λιμένα Πειραιά  να διαχέεται στην τοπική οικονομία και να συμβάλλει στην κοινωνική ευημερία.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση του  «Bravo Sustainability Week 2021» στο YouTube*:

https://www.youtube.com/watch?v=PNM-7o2nX30&t=5682s

*H βράβευση της ΟΛΠ Α.Ε. στο 6:23:12.

 

Ελέγξτε επίσης

Στη Σύνοδο Υπουργών Μεταφορών στο Λουξεμβούργο ο Κ. Αχ. Καραμανλής – Υπέρ της αναθεώρησης του Ενιαίου Ευρωπαϊκού Ουρανού

Στο Συμβούλιο των Υπουργών Μεταφορών της Ευρωπαϊκής Ένωσης συμμετείχε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. …

Τα Περιοδικά μας