Η ιδιοκτήτρια και διευθύντρια της PROJECT YOU κ. Κατερίνα Θεοφανίδου και ο πρόεδρος της ΕΕΒΨ&L κ. Διονύσης Γρηγορόπουλος παραλαμβάνουν το χάλκινο βραβείο των EDUCATION LEADERS 2021.

Βράβευση της ΕΕΒΨ&L σε συνεργασία με την PROJECT YOU και τo KEK ΔΙΑΣΤΑΣΗ στα “EDUCATION LEADERS AWARDS 2021”

Στην κατηγορία BRONZE των EDUCATION LEADERS AWARDS 2021”  βραβεύτηκε η Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics, σε συνεργασία με την PROJECT YOU και τo KEK ΔΙΑΣΤΑΣΗ Α.Ε. Η απονομή των βραβείων έγινε στις 31 Μαΐου.  Η υποψηφιότητα της Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους σε συνεργασία με τις άλλες δύο εταιρείες, είχε θέμα  «Συνεργασία τριών φορέων στην κατάρτιση και πιστοποίηση εργαζομένων στον κλάδο της ψυχρής εφοδιαστικής αλυσίδας», για την εκπαίδευση 1.200 εργαζομένων σε 13 περιφέρειες σε όλη την Ελλάδα.

Η Ένωση θα παραμείνει αρωγός και υποστηρικτής τέτοιων αντίστοιχων προσπαθειών και στο μέλλον, με σκοπό την επίτευξη συνεργειών και συνεργασίας, προκειμένου να αλλάξει θετικά η ζωή των νέων ανθρώπων, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα μέσα από εκπαιδευτικά έργα να αναπτύξουν σημαντικά τις δεξιότητές τους.

 

 

Ελέγξτε επίσης

PYLON ΕRP: Το ERP της επόμενης μέρας από τον όμιλο Epsilon Net

H πανδημία έφερε στο προσκήνιο τα αδιαμφισβήτητα οφέλη του ψηφιακού μετασχηματισμού. Οι επιχειρήσεις που προσαρμόστηκαν …

Τα Περιοδικά μας