Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕιδήσειςΚάτι νέο έρχεται από το Supply Chain Institute: 3 συναντήσεις ανταλλαγής γνώσης...

Κάτι νέο έρχεται από το Supply Chain Institute: 3 συναντήσεις ανταλλαγής γνώσης και εμπειρίας

Τον Οκτώβριο, το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο το Supply Chain Institute διοργανώνει τρία διαδραστικά masterclass  workshops για την εφοδιαστική αλυσίδα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ινστιτούτου στον Τύπο, η ιδέα για τις συναντήσεις ανταλλαγής γνώσης και εμπειρίας ξεκίνησε από την ανάγκη της αγοράς να μάθει σε βάθος  τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν σήμερα οι επιτυχημένες επιχειρήσεις, καθώς και για να καταλήξουν, στη συνέχεια, τα στελέχη στον τρόπο που ταιριάζει καλύτερα στη δική τους επιχείρηση.

Επιλέχτηκαν οι 3 κρίσιμοι / καίριοι πυλώνες της εφοδιαστικής αλυσίδας: το Planning, το Warehousing και το Customer Service. Τα διαδραστικά workshop δεν είναι εκπαιδευτικά σεμινάρια, αλλά συναντήσεις στις οποίες οι συμμετέχοντες θα ακούσουν σύγχρονες μεθόδους που έχουν εφαρμοστεί και επιτυχημένες πρακτικές. Οι ίδιοι επίσης θα λάβουν tips και σημεία προσοχής στον κάθε πυλώνα, θα δουν case studies, θα κάτσουν σε μικρές ομάδες  σε στρογγυλά τραπέζια όπου με τη βοήθεια ενός facilitator θα προχωρήσουν τη σκέψη τους, θα δουλέψουν παίγνια, και στο τέλος θα παρουσιαστεί το  outcome. Καθ’ όλη τη διάρκεια κάθε ημερίδας με τη βοήθεια του televoting θα σφυγμομετρείται η αγορά, θα βγαίνουν benchmarks και θα εξελίσσεται η σκέψη των στελεχών.

Τα 3 masterclass workshops θα πραγματοποιηθούν σε ένα μοναδικό χώρο με θέα στην Ακρόπολη, στο Eleon Loft, από τις 9:30 π.μ. έως τις 5:00 μ.μ., με μεσοδιάστημα 3 εβδομάδων μεταξύ τους. Συγκεκριμένα, το Planning έχει προγραμματιστεί για τις 24 Οκτωβρίου, το Warehousing για τις 14 Νοεμβρίου και το Customer Service για τις 5 Δεκεμβρίου. Σε κάθε ημερίδα, έμπειροι επαγγελματίες – ομιλητές θα μεταφέρουν γνώση, ενώ συντονισμένοι facilitators θα διευκολύνουν το ομαδικό έργο κάθε τραπεζιού.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες, ώστε να επιτευχθεί η διάδραση, ο ανοιχτός διάλογος με τους συμμετέχοντες και η άμεση απάντηση σε ερωτήματα. Στο τέλος θα βγουν συμπεράσματα που θα προάγουν τη σκέψη και τη γνώση των συμμετεχόντων.

Τα workshops απευθύνονται σε πάσης φύσεως επαγγελματίες της εφοδιαστικής αλυσίδας (μεσαία και υψηλόβαθμα στελέχη) με ενδιαφέρον για τα συγκεκριμένα αντικείμενα συζήτησης. Το Supply Chain Institute υπογραμμίζει ότι διατίθενται προνομιακά πακέτα για περισσότερες από μία συμμετοχές και για συμμετοχή σε περισσότερα από ένα workshop.

Στην ανακοίνωσή του το ινστιτούτο τονίζει: «Για πρώτη φορά, όλοι μαζί σαν μία ομάδα εξελίσσουμε τις γνώσεις μας και μαθαίνουμε τον τρόπο που εργάζεται σήμερα η αγορά. Ανταλλάσσουμε απόψεις, συσσωρεύουμε εμπειρία. Ακούμε, μιλάμε, ψηφίζουμε, δουλεύουμε στο workshop, μαθαίνουμε… Γινόμαστε καλύτεροι!».

Περισσότερες πληροφορίες στο www.scisce.eu και στο τηλέφωνο 2106180104.

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ