Το «Βραβείο Ψυχρής Εφοδιαστικής Αλυσίδας Θωμάς Μακιός» θεσπίζει η ΕΕΒΨ&L

Με σκοπό να τιμήσει το Θωμά Μακιό για το πολυετές έργο και την προσφορά του στην εγχώρια και στην ευρωπαϊκή αγορά της εφοδιαστικής αλυσίδας,  η Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics θεσπίζει το  βραβείο με την ονομασία  «ΒΡΑΒΕΙΟ ΨΥΧΡΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΚΙΟΣ».

Το εν λόγω βραβείο θα απονέμεται κατόπιν ετήσιου διαγωνισμού ανάμεσα σε νέους επιστήμονες, καινοτομικές ιδέες και επιτυχημένα project καινοτομίας, που με το έργο τους τιμούν, στηρίζουν και προωθούν την επιστήμη της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Ποιος ήταν ο Θωμάς Μακιός

Ο Θωμάς Μακιός υπήρξε  συνιδρυτής της εταιρείας ΜΑΚΙΟΣ Logistics. Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στις 28 Οκτωβρίου 2020, σε ηλικία 74 ετών. Ο Θωμάς Μακιός ίδρυσε τη  ΜΑΚΙΟΣ Logistics μαζί με τον αδελφό του Στράτο τo 1977, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Η εταιρεία εξειδικεύτηκε κυρίως  στην παροχή υπηρεσιών logistics και μεταφοράς τροφίμων τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας.

 

 

 

 

 

 

 

Ελέγξτε επίσης

Πρωτοπορία από τη SARMED: Με αδειοδότηση της Ε.Ε. γίνεται η πρώτη ελληνική 3PL με το ελάχιστο δυνατό περιβαλλοντικό αποτύπωμα

H SARMED αποτελεί πλέον την πρώτη εταιρία 3rd Party Logistics στην Ελλάδα που διαθέτει άδεια …

Τα Περιοδικά μας