Τιμητική βράβευση της Transcombi Express στα Salus 2020 & The Kind Hearts

Για τη συνεισφορά της στη διαχείριση της πανδημίας που πλήττει τη χώρα, μέσω της παροχής υπηρεσιών μεταφοράς, αποθήκευσης και διανομής του υγειονομικού και τεχνολογικού υλικού της χώρας, που προήλθε από δωρεές και αγορές του κράτους, για λογαριασμό του Υπουργείου Υγείας, βραβεύτηκε η Transcombi Express.

Στην ιδιαίτερη, λόγω των συνθηκών της πανδημίας Covid-19, εκδήλωση Salus 2020 & The Kind Hearts που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου στο χώρο «Ορίζοντες» του Λυκαβηττού, η βράβευση της Transcombi Express έγινε σε μία στιγμή που το δεύτερο κύμα της πανδημίας φαίνεται να είναι ακόμα πιο ισχυρό από το πρώτο.

Στο σχετικό δελτίο Τύπου της εταιρείας αναφέρεται: «Οι ανάγκες της χώρας για έγκαιρη και ασφαλή μεταφορά υγειονομικού και τεχνολογικού υλικού στα σημεία που κάθε φορά υποδεικνύονται από το Υπουργείο Υγείας είναι πιο επιτακτική από ποτέ, δίνοντας στους ανθρώπους της Transcombi Express τη δύναμη να εκτελέσουν το καθήκον τους, όχι μόνο από πλευράς μεταφορικού και αποθηκευτικού έργου, αλλά και από πλευράς κοινωνικής ευθύνης απέναντι στο σύνολο των πολιτών της χώρας».

Παραλαμβάνοντας το βραβείο, ο γενικός διευθυντής της Transcombi Express κ. Ιωάννης Καπετανάκης έδωσε την υπόσχεση ότι η Transcombi Express θα εξακολουθήσει με την παροχή των υπηρεσιών της να βρίσκεται με συνέπεια δίπλα στους πολίτες της χώρας. Ο κ. Καπετανάκης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Συνεχίζουμε ακόμα και σήμερα να εκτελούμε αυτό το έργο και θα συνεχίσουμε να το εκτελούμε για όσο καιρό χρειαστεί, ώστε να καταφέρουμε να αντεπεξέλθουμε σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς…».

Το σχετικό απόσπασμα της βράβευσης της Transcombi Express, μπορείτε να το παρακολουθήσετε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://youtu.be/E6w8vHpT05Q

 

 

Ελέγξτε επίσης

Δημιουργία cluster για τη διαχείριση του εμβολίου κατά του νέου κορονοϊού, ζητά η ΕΕΒΨ&L από το Υπουργείο Υγείας

Πρόταση προς το Υπουργείο Υγείας, για τη δημιουργία συστάδας συνεργατικού σχηματισμού για τα εμβολιαστικά κέντρα …