Νέος εμπορικός διευθυντής της CPI ο Άλκης Ρουγγέρης

Τη θέση του εμπορικού διευθυντή στη CPI Α.Ε. ανέλαβε από τα μέσα Σεπτεμβρίου ο Άλκης Ρουγγέρης, στέλεχος της εταιρείας από το 2006. Ο Άλκης Ρουγγέρης έχει μακρά πορεία στη CPI, έχοντας αναλάβει επιτυχώς το ρόλο του Marketing Director τα τελευταία χρόνια.

Η εξέλιξη αυτή έχει ως στόχο να ισχυροποιήσει περαιτέρω την παρουσία της CPI στην αγορά της πληροφορικής και να συμβάλει στην ανάπτυξή της τα επόμενα χρόνια. Με το νέο σχήμα, οι διευθύνσεις πωλήσεων νότιας Ελλάδας, βόρειας Ελλάδας, καθώς και η διεύθυνση Marketing θα υπάγονται στη νέα εμπορική διεύθυνση της εταιρείας.

Ο Άρης Παπαθάνος, γενικός διευθυντής της CPI Α.Ε. αναφέρει σχετικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανάληψη της εμπορικής διεύθυνσης από τον Άλκη. Συνεργαζόμαστε πολλά χρόνια στη CPI και πάντα συνέβαλε τα μέγιστα στις εμπορικές επιτυχίες της εταιρείας και στη χάραξη της στρατηγικής της. Είμαι αισιόδοξος ότι θα μας βοηθήσει να πετύχουμε την ανάπτυξη που προσδοκούμε και να αυξήσουμε το αποτύπωμά μας στην ελληνική αγορά».

Σχετικά με τη CPI A.E.

H CPI Α.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής τα τελευταία 30 χρόνια, κατέχοντας ηγετική θέση ως added-value διανομέας προϊόντων, λύσεων και υπηρεσιών τεχνολογίας. Διαθέτει προϊόντα Printing, Scanning, POS, εξοπλισμού προβολής & θέασης, IP Surveillance, Data Storage και Auto-ID, ενώ παράλληλα υλοποιεί λύσεις MPS, ψηφιοποίησης – διαχείρισης εγγράφων και e-invoicing. Επίσης διαχειρίζεται μεγάλο αριθμό συμβολαίων.

Η CPI είναι διανομέας των εταιρειών ΟΚΙ, Sharp, Toshiba και Olivetti (εκτυπωτικά προϊόντα), Kodak, Avision, Microtek, Atiz (scanners), Posiflex (POS), BenQ και Optoma (βιντεοπροβολείς), Comtevision (οθόνες προβολής), Classboard (εκπαίδευση) και Axis, Vivotek, Qnap (εποπτεία & ασφάλεια). Διαθέτει Service Center για τα προϊόντα της και είναι Service Provider προϊόντων τρίτων κατασκευαστών (Dell, Lenovo κ.ά.), παρέχοντας υπηρεσίες  βάσει SLA (Service Level Agreement). Επιπλέον, προσφέρει υπηρεσίες υποστήριξης, όπως Staging, Roll out, On-call Support.

 Η CPI, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών της, διαθέτει ένα δίκτυο με περισσότερους από 1.200 συνεργάτες και 110 Service Center σε όλη την Ελλάδα. Η εταιρεία είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών από το 2000 και πιστοποιημένη κατά ΕN ISO 9001:2008.

Σήμερα απασχολεί 120 άτομα και η έδρα της είναι στην Αθήνα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ελέγξτε επίσης

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ CYBER CONFERENCE  «ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΑ LOGISTICS» ΤΟΥ ILME

Φθινοπωρινοί αποχαιρετισμοί και εκδηλώσεις μνήμης από το ILΜΕ τον Ιανουάριο

Τη μνήμη δύο εμβληματικών προσωπικοτήτων των ελληνικών Logistics που έφυγαν πρόσφατα από τη ζωή, θα …