ΤΑΧΥΠΑΚ: Σχέσεις εμπιστοσύνης που εξελίσσονται διαρκώς

Από το 1960 η ΤΑΧΥΠΑΚ (Tahipack) εξειδικεύεται στην κατασκευή μηχανημάτων συσκευασίας. Ορόσημο στην ιστορία της, η κατασκευή της πρώτης μηχανής «Flowpack Σπηλιάδης», το 1970.

Παρουσίαση στο τεύχος Ιανουαρίου 2021

Για περισσότερα από 50 χρόνια, η ΤΑΧΥΠΑΚ προσφέρει στους πελάτες και στους συνεργάτες της κορυφαίες επιλογές. Οι παροχές της δεν εξαντλούνται στην κατασκευή  μηχανημάτων συσκευασίας, αλλά περιλαμβάνουν και ολοκληρωμένες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης, με άμεση εξυπηρέτηση και μόνιμο στοκ ανταλλακτικών. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001 και στοχεύει στη συνεχή εξέλιξη και βελτίωση των παρεχόμενων προϊόντων και των υπηρεσιών της.

Διατηρώντας το δικό της εργοστάσιο παραγωγής στην Καλαμάτα, η ΤΑΧΥΠΑΚ προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στο πολυπληθές πελατολόγιό της, μέσα από ένα ευρύ  φάσμα μηχανημάτων συσκευασίας, κωδικοποίησης, υλικών συσκευασίας και αναλωσίμων. Αντιπροσωπεύει αποκλειστικά την κατασκευαστική εταιρεία «Σπηλιάδης & Υιός Ε.Ε.» και είναι απόλυτα  εξειδικευμένη στα Flowpack μηχανήματα που παράγει από το 1980.

Η ΤΑΧΥΠΑΚ συνεργάζεται και εκπροσωπεί αξιόπιστες εταιρείες παραγωγής μηχανημάτων και υλικών συσκευασίας από όλο τον κόσμο, εντός και εκτός Ευρώπης. Εμπλουτίζει την τεχνογνωσία της και διευρύνει συνεχώς την γκάμα των μηχανημάτων της, ώστε να προσφέρει ανταγωνιστικές λύσεις στην ελληνική παραγωγή και στη μεταποίηση.

Χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, με πλήθος επιτυχημένων εφαρμογών, καθώς προσπαθεί να ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους και να συμβάλλει στην εξέλιξή τους.

Ξεκινώντας ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της ομώνυμης κατασκευαστικής εταιρείας στις μηχανές flowpack, η TΑΧΥΠΑΚ σταδιακά εδραιώθηκε στη συνείδηση των πελατών της, μέσω της υψηλής ποιότητας κατασκευής και της άμεσης τεχνικής υποστήριξης που πρόσφερε και εξακολουθεί να προσφέρει.

Αποκτώντας σχέσεις εμπιστοσύνης και εκτίμησης, άρχισε να διευρύνει την γκάμα των προϊόντων της, επενδύοντας αρχικά σε μηχανήματα εκτύπωσης και βοηθητικής συσκευασίας γύρω από τη flowpack. Οι αξιόπιστες προτάσεις της ΤΑΧΥΠΑΚ, σε συνδυασμό πάντα με την άρτια υποστήριξη σε τεχνική βοήθεια και ανταλλακτικά, της επέτρεψαν να αναπτυχθεί γρήγορα, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της αγοράς και εδραιώνοντας την παρουσία της και σε άλλους τομείς δραστηριότητας.

Άξιο αναφοράς είναι πως η ΤΑΧΥΠΑΚ, ανταποκρινόμενη στην ανάγκη κάθε πελάτη για ποιοτική εξυπηρέτηση, διαθέτει ένα πλήρως εξοπλισμένο επιτελείο αποτελούμενο από έμπειρους τεχνικούς οι οποίοι είναι στη διάθεση κάθε επιχείρησης προκειμένου να ανταποκριθούν στις κλήσεις για βλάβες των μηχανημάτων, αλλά και για την προγραμματισμένη συντήρησή τους.

Τεχνική υποστήριξη

Μάλιστα η εταιρεία, προκειμένου να ικανοποιήσει ουσιαστικά ακόμα περισσότερο το πελατολόγιό της, προσφέρει σε κάθε πελάτη  ένα συμφωνητικό προληπτικής συντήρησης μηχανημάτων, το οποίο καλύπτει και την αποκατάσταση βλαβών, σύμφωνα πάντα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.

Η αναγκαιότητα αυτού του τύπου συμφωνητικών στηρίζεται στο ότι η τακτική προληπτική συντήρηση εξασφαλίζει την καλή απόδοση των μηχανημάτων, μειώνει τους κινδύνους βλάβης σε περίοδο αιχμής και εν γένει αυξάνει την παραγωγικότητά τους.

Συγκεκριμένα, η κάλυψη κάθε πελάτη με το συμφωνητικό προληπτικής συντήρησης μηχανημάτων εξασφαλίζει:

 • Προτεραιότητα στις κλήσεις βλάβης.
 • Δυνατότητα προμήθειας αναλώσιμων και ανταλλακτικών σε  τιμές χαμηλότερες έως και 15%.
 • Ελεγχόμενο  λειτουργικό  κόστος.
 • Βεβαιότητα για την ομαλή εκτέλεση των εργασιών.
 • Έγκαιρη ανίχνευση και πρόληψη βλαβών και φθορών.
 • Βοήθεια στην ανάπτυξη εφαρμογών ή στη συμπληρωματική εκπαίδευση χρηστών.

Με δυνατό το αίσθημα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, οι άνθρωποι της ΤΑΧΥΠΑΚ εργάζονται όλοι μαζί για να δημιουργήσουν ένα θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία  όπου ζούμε και εργαζόμαστε, κάνοντας πράξη τις αξίες τής εταιρείας τους, οι οποίες διέπουν κάθε πτυχή της καθημερινότητάς τους.  Έτσι, συμμετέχοντας ενεργά σε διάφορες κοινωνικές δράσεις, κοιτούν όχι μόνο μπροστά αλλά και τριγύρω, προσπαθώντας να προσφέρουν  χαμόγελα και κυρίως αναγνώριση στους ανθρώπους που αποτελούν τη δύναμή τους.

Σήμερα η ΤΑΧΥΠΑΚ μέσα από την πολύχρονη εμπειρία της έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό δίκτυο συνεργασιών με τους κορυφαίους σε κάθε τομέα του χώρου της συσκευασίας και της κωδικοποίησης των προϊόντων.

Τα επτά συγκριτικά πλεονεκτήματα της ΤΑΧΥΠΑΚ

Το όραμα της ΤΑΧΥΠΑΚ είναι να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές λύσεις σε κάθε εφαρμογή, εξασφαλίζοντας μεγάλη γκάμα προϊόντων, υψηλής ποιότητας κατασκευή σε ανταγωνιστικές τιμές και άρτια τεχνική υποστήριξη. Οι συνεργάτες της, που αποτελούν μερικές από τις γνωστότερες και μεγαλύτερες εταιρείες στον κλάδο τους, επενδύουν με τον καλύτερο τρόπο στο όραμά της.

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που προσφέρει η ΤΑΧΥΠΑΚ  στους πελάτες της συνοψίζονται ως εξής:

 • Παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη ανάλογα με τις ανάγκες της εταιρείας και του προϊόντος.
 • Στοχεύει στην καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας – τιμής.
 • Παραμένει συνεχώς ενημερωμένη για τις εξελίξεις στον τομέα της συσκευασίας.
 • Προσφέρει άμεση τεχνική υποστήριξη για κάθε ανάγκη, είτε πρόκειται για μικρό, χειροκίνητο μηχάνημα είτε για αυτόματες λύσεις μεγάλης παραγωγής.
 • Αναβαθμίζει διαρκώς τα μηχανήματά της, ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής.
 • Προσφέρει συμβόλαια τεχνικής συντήρησης.
 • Συνεργάζεται με αξιόπιστες εταιρείες διεθνώς αναγνωρισμένες, έχοντας τη δυνατότητα να σας προτείνει απεριόριστες λύσεις για γραμμές συσκευασίας.

 

 

Ελέγξτε επίσης

Έκκληση του EUROPEN προς την Ε.Ε. για τα απείθαρχα κράτη – μέλη

Να προστατεύσουν την ενιαία αγορά της συσκευασίας και των διακινούμενων συσκευασμένων αγαθών ζητούν από τα …

Τα Περιοδικά μας