Συνεργασία της ΕΕΒΨ&L με το IST College για την εκπαίδευση στο Logistics & Supply  Chain Management

Η Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics (ΕΕΒΨ&L), αρωγός στην εκπαίδευση και στην περαιτέρω ανάπτυξη των γνώσεων των νέων επιστημόνων (και σε συνέχεια της επιτυχημένης κατάρτισης 1147 εργαζομένων στον κλάδο της εφοδιαστικής αλυσίδας), συνεργάζεται με το κολέγιο IST σχεδιάζοντας  και υποστηρίζοντας  το υψηλών προδιαγραφών εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Executive Diploma in Logistics & Supply Chain Management». Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο επαγγελματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα 104 ωρών με αντικείμενο τη διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού.

Στόχος είναι το «Executive Diploma in Logistics & Supply Chain Management»  να προσφέρει πρακτική και εξειδικευμένη γνώση προσαρμοσμένη στις σημερινές ανάγκες της σύγχρονης αγοράς εργασίας και να  βοηθήσει τους επαγγελματίες του κλάδου της εφοδιαστικής αλυσίδας να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους.

Το IST College ιδρύθηκε το 1989 και σήμερα είναι ένα πολυδύναμο και πολυεπίπεδο εκπαιδευτικό ίδρυμα αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας, με άδειες λειτουργίας για Κολλέγιο, Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης και Κέντρο Δια Βίου Μάθησης. Παράλληλα, με τη μακροχρόνια πορεία του στα εκπαιδευτικά δρώμενα αναπτύχθηκε στους κόλπους του μία δραστήρια και πολυσχιδής κοινότητα από διακεκριμένους καθηγητές, καταξιωμένους επαγγελματίες και επιχειρηματίες με όραμα, φιλόδοξους startupper και ενθουσιώδεις φοιτητές.

 

Ελέγξτε επίσης

Group Science*: Ασφάλεια από το Α ως το Ω της εφοδιαστικής αλυσίδας

Η Group Science δημιουργήθηκε από τη συνένωση των εταιρειών Acoustic Science και Safe Cargo. Εξειδικεύεται …

Τα Περιοδικά μας