Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήManagement«Πράσινο» εκπαιδευτικό πρόγραμμα από την projectyou

«Πράσινο» εκπαιδευτικό πρόγραμμα από την projectyou

Η projectyou φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την πρωτοποριακή πιστοποίηση Green Project Management (GPM). Σε μια εποχή, όπου η μέριμνα για το περιβάλλον και την κοινωνία, παράλληλα με την επιχειρηματική ανάπτυξη, απασχολεί όλο και περισσότερο τον επιχειρηματικό κλάδο, η projectyou δηλώνει ότι κάνει το επόμενο βήμα στην εκπαίδευση στελεχών και ανακοινώνει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα προετοιμασίας για την πιστοποίηση GPM-b.

Η εταιρεία τονίζει ότι οι project manager είναι σημαντικό να λαμβάνουν υπόψη τη βιωσιμότητα σε όλο τον κύκλο ζωής ενός έργου και σε αυτή την προσπάθεια συνεισφέρει η πιστοποίηση GPM-b, καθώς αποτελεί μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για την εφαρμογή της βιωσιμότητας στη διαχείριση έργων.

Από το 2009 έχουν πιστοποιηθεί 23.567 project manager παγκοσμίως και το P5 Standard χρησιμοποιείται σχεδόν σε κάθε χώρα του κόσμου, καθώς ευθυγραμμίζεται με τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ, παρέχοντας στους project manager μια κατεύθυνση που εστιάζει στη δημιουργία κοινής αξίας για την αντιμετώπιση παγκόσμιων ζητημάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ: https://www.projectyou.gr/portfolio/green-project-management-proetoimasia-gia-tin-pistopoiisi-gpm-b-okt-2023/

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ