Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕιδήσειςΑνθρωπιστική βοήθεια στη Θεσσαλία από τον ΟΛΠ και την Cosco Shipping μαζί...

Ανθρωπιστική βοήθεια στη Θεσσαλία από τον ΟΛΠ και την Cosco Shipping μαζί με την «Αποστολή»

Ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ Α.Ε. – Cosco Shipping) και ο φιλανθρωπικός οργανισμός «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ανακοίνωσαν σήμερα ότι ενισχύουν τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας αποστέλλοντας από κοινού ανθρωπιστική βοήθεια στις τοπικές κοινωνίες.

Παλέτες εμφιαλωμένων νερών, τρόφιμα μακράς διαρκείας, οικιακά καθαριστικά και είδη ατομικής υγιεινής και φροντίδας  παραδόθηκε ήδη στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, στο νέο κτίριο επί των οδών Θεοφράστου & Κλεισθένους (συνοικία Αβέρωφ) στη Λάρισα.

Στο σχετικό δελτίο Τύπου του ΟΛΠ τονίζεται ότι σκοπός τής εν λόγω συνέργειας είναι η άμεση ανακούφιση των πληγέντων από την κακοκαιρία Daniel, η οποία άφησε πίσω της νεκρούς, αγνοούμενους, εγκλωβισμένους και τεράστιες καταστροφές. Αναφέρεται επίσης ότι η «Αποστολή»  με επιπρόσθετη ανθρωπιστική βοήθεια 3 τόνων για την κάλυψη πρώτων βασικών αναγκών σε πλημμυροπαθείς οικογένειες, με εντολή του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερώνυμου συνεχίζει αδιάκοπα τις προσπάθειες έμπρακτης στήριξης, σε συνεργασία με τις  κατά τόπους Ιερές Μητροπόλεις και τις αρμόδιες υπηρεσίες της πολιτείας.

Η ΟΛΠ Α.Ε. επισημαίνει ότι εφαρμόζει στοχευμένο σχεδιασμό εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και υποστηρίζει συστηματικά, με συγκεκριμένες ενέργειες και δράσεις σε διάφορους τομείς, την κοινωνία και ειδικά τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, με απώτερο στόχο την ενίσχυση και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ