ΟΛΠ Α.Ε. Διάθεση χώρων στο Λιμενικό Σώμα και στο Υπουργείο Ναυτιλίας

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο σταθμό κρουαζιέρας «Μιαούλης», η ΟΛΠ Α.Ε. ανακοίνωσε τη δωρεάν παραχώρηση προς το Λιμενικό Σώμα εννιά γραφείων και λοιπών εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, συνολικής επιφάνειας 1.100 τ.μ., προκειμένου να καλυφθούν κτιριακές ανάγκες των Κλιμακίων Ειδικών Αποστολών του εν λόγω σώματος.

Τα εγκαίνια των ανακαινισμένων χώρων έγιναν παρουσία του υπουργού Ναυτιλίας κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, του μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ, ο οποίος τέλεσε και τον αγιασμό, του αρχηγού του Λιμενικού Σώματος κ. Θεόδωρου Κλιάρη και πολλών άλλων επισήμων. Ο Οργανισμός ανέλαβε και το κόστος των έργων διαμόρφωσης και ανακαίνισης των χώρων, ύψους 200.000 ευρώ. Επιπλέον, η ΟΛΠ Α.Ε. παραχώρησε στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής χώρο εντός της χερσαίας λιμενικής ζώνης Πειραιά, για τη στάθμευση 170 Ι.Χ. οχημάτων των εργαζομένων του Υπουργείου.

Ο πρόεδρος της ΟΛΠ Α.Ε. κ. Yu Zenggang (αριστερά στη φωτό) δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η εταιρική κοινωνική ευθύνη βρίσκεται συνεχώς ψηλά στις προτεραιότητές μας, και είμαστε πάντα χαρούμενοι όταν μας δίνεται η ευκαιρία και η δυνατότητα να συμβάλουμε στο έργο κρίσιμων υπηρεσιών όπως, στην προκειμένη περίπτωση, του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και των Ειδικών Δυνάμεων του Λιμενικού Σώματος».

 

 

Ελέγξτε επίσης

Ε.Ε.ΣΥ.Μ.: Μεγάλη συμμετοχή στην ετήσια γενική συνέλευση και στη συνεδρίαση του Δ.Σ. 

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή, τόσο φυσική όσο και εξ αποστάσεως (διαδικτυακά), ολοκληρώθηκαν στις 17 …

Τα Περιοδικά μας