Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήManagementΟ όμιλος ΒΙΑΝΕΞ επιλέγει τη λύση «e-Τιμολόγησή μου» της Entersoft

Ο όμιλος ΒΙΑΝΕΞ επιλέγει τη λύση «e-Τιμολόγησή μου» της Entersoft

Με πάνω από 95 χρόνια στην αγορά και παραμένοντας στην κορυφή της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας, οι εταιρείες ΒΙΑΝΕΞ και ΒΙΑΝ, μέλη του ομίλου ΒΙΑΝΕΞ, αποφάσισαν να υιοθετήσουν τη λύση «e-Τιμολόγησή μου» της Entersoft, για τη διαχείριση άνω των 300.000 παραστατικών ετησίως. Το έργο αφορά την ψηφιοποίηση των παραστατικών τους  και την ηλεκτρονική τιμολόγηση των συναλλαγών του ομίλου με τον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα, καθώς και τη διασύνδεσή του με την πλατφόρμα Mydata της AAΔΕ, για την ενημέρωση των ηλεκτρονικών βιβλίων του.

Σύμφωνα με την Entersoft, η αποδεδειγμένη εμπειρία της σε πολυάριθμα και πολύπλοκα έργα, καθώς και οι διαρκείς επενδύσεις της στην καινοτομία αποτέλεσαν τα βασικά κριτήρια για την επιλογή της από τον όμιλο ΒΙΑΝΕΞ.

Η υιοθέτηση της ηλεκτρονικής τιμολόγησης οδηγεί σε απλοποίηση του εξοπλισμού, με άμεση κατάργηση των Φορολογικών Ηλεκτρονικών Μηχανισμών (ΦΗΜ), ενώ η αξιοποίηση των θεσμοθετημένων φορολογικών διευκολύνσεων και των επενδυτικών φοροαπαλλαγών αναμένεται να προσδώσει σημαντικά οφέλη στη διαχείριση του κόστους και των πόρων.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ