Η ReDePlan Consultants «τρέχει» τη ΒΙΠΕ Ηρακλείου και το ΕΠ Ασπροπύργου  

Η νέα εποχή για τη διαχείριση της Βιομηχανικής Περιοχής (ΒΙΠΕ) Ηρακλείου φέρει την υπογραφή της ReDePlan Consultants. Η μελέτη που εκπονείται από την εταιρεία για λογαριασμό του Επιμελητηρίου Ηρακλείου περιλαμβάνει μια σειρά προτάσεων για τη βελτίωση της διαχείρισης της ΒΙΠΕ, συμπεριλαμβανομένης και της αυτοδιαχείρισης.

Σύμφωνα με το επιμελητήριο, με την οργάνωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, η ενίσχυση της οικονομικής ζωής και της κοινωνικής ανάπτυξης στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου θα είναι πλέον μια νέα πραγματικότητα, για την οποία το ίδιο ευχαριστεί θερμά την ομάδα της ReDePlan Consultants που εργάστηκε για αυτό το αποτέλεσμα.

Η εταιρεία βρίσκεται επίσης στην τελική ευθεία για την υλοποίηση του Επιχειρηματικού Πάρκου (ΕΠ) Ασπροπύργου, με προϋπολογισμό 25 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για την πιο πυκνοδομημένη άτυπη βιομηχανική συγκέντρωση στη χώρα, με πυκνότητα δόμησης διπλάσια αυτής των Οινοφύτων και σε έκταση περίπου 2.200 στρεμμάτων. Η συνδρομή της ReDePlan, η οποία ανέλαβε το project management του έργου, αναδείχθηκε μέσα από τη διαμόρφωση – σύνταξη προτάσεων που αποσκοπούν στη βελτιστοποίηση της διοικητικής και κυρίως της οικονομικής διαχείρισης και ανταποδοτικότητας του επενδυτικού σχεδίου, για λογαριασμό της ΒΙΠΑΝΟΤ Α.Ε., φορέα υλοποίησης του έργου και προς όφελος των εγκατεστημένων brand και των ιδιοκτητών της περιοχής. Οι προτάσεις αυτές παρουσιάστηκαν στον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Άδωνη Γεωργιάδη.

Ελέγξτε επίσης

Η  ΕΕΒΨ&L υποστήριξε το IST College  στο πλαίσιο εκπαιδευτικής επίσκεψης στο λιμάνι του Πειραιά  

Η Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics (ΕΕΒΨ&L), ως αρωγός στην εκπαίδευση και στην περαιτέρω …

Τα Περιοδικά μας