Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑποθήκευσηΗ Industrial Door Service O.E. υπόσχεται αξιόπιστες βιομηχανικές λύσεις διεθνών οίκων*

Η Industrial Door Service O.E. υπόσχεται αξιόπιστες βιομηχανικές λύσεις διεθνών οίκων*

Με πολυετή παρουσία στον κλάδο των βιομηχανικών προϊόντων, η Industrial Door Service O.E. τονίζει ότι αναλαμβάνει με υπευθυνότητα και αξιοπιστία την προμήθεια και την τοποθέτηση νέων υλικών, καθώς και τη διεκπεραίωση μικρών και μεγάλων έργων.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα από το 2009 και το όραμά της είναι η προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, με επίκεντρο την εξυπηρέτηση του πελάτη και των αναγκών του. Στόχος της Industrial Door Service O.E. είναι η απόλυτη ικανοποίηση των προσδοκιών του πελάτη, με ποιοτική υποστήριξη από το εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό της.

Η εταιρεία έχει ευρύ πεδίο εργασιών στον κλάδο των βιομηχανικών κτιριακών εγκαταστάσεων, και συγκεκριμένα παρέχει:

  1. Βιομηχανικές πόρτες παντός τύπου για βιομηχανικές μονάδες: πτυσσόμενες, ανασυρόμενες, ταχυκίνητες, πόρτες μεγάλων διαστάσεων, αξιόπιστες και κατάλληλες για όλους τους τύπους κτιρίων.
  2. Εξοπλισμούς αποβάθρας φόρτωσης: ηλεκτροϋδραυλικές ράμπες, χειροκίνητες γέφυρες φόρτωσης, φυσούνες, προσκρουστήρες, ανυψωτικά τραπέζια, loadhouse που διασφαλίζουν την απρόσκοπτη διεξαγωγή της φορτοεκφόρτωσης.
  3. Ταχυκίνητες πόρτες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, αντικραδασμικές και αυτοεπισκευαζόμενες, ανθεκτικές σε ανέμους, με εξαιρετική σφράγιση.
  4. Ολοκληρωμένες λύσεις για ψυκτικούς θαλάμους: συρόμενες και ανοιγόμενες πόρτες για συντηρήσεις και καταψύξεις, πόρτες flip-flap, λωριδοκουρτίνες PVC, αντιστάσεις δαπέδου θαλάμων, πίνακες ελέγχου θερμοκρασίας και alarm system.
  5. Πυράντοχες πόρτες ανοιγόμενες και συρόμενες, πυρορολά, πυροκουρτίνες.
  6. Μπάρες εισόδου, συρόμενα μοτέρ κ.ά.
  7. Προτάσεις αυτοματισμών: μαγνητικούς βρόχους, ανιχνευτές κίνησης, ασύρματες εντολές, φανούς στάθμευσης, ηλεκτρονικούς τάκους.

Εισαγωγές προϊόντων

Η εταιρεία προμηθεύει όλα τα παραπάνω είδη με απευθείας εισαγωγές από το εξωτερικό, από τις κατασκευάστριες εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται, έτσι ώστε να εξασφαλίζει απόλυτα κάθε ανάγκη των πελατών της. Η ίδια τονίζει ότι έχει επιλέξει να τοποθετεί στην ελληνική αγορά τα προϊόντα διεθνώς πιστοποιημένων εργοστασίων, με πολλά χρόνια παρουσίας στο χώρο και με δική τους καινοτόμο ανάπτυξη και έρευνα στο πεδίο των εφαρμογών τους.

Οι εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται εδρεύουν κυρίως σε Γερμανία, Ολλανδία και Ιταλία και είναι διεθνώς αναγνωρισμένες για την ποιότητα και τη λειτουργικότητα των προϊόντων τους, τα οποία χρησιμοποιούνται σε όλους τους τύπους βιομηχανίας παγκοσμίως. Επίσης από το 2010 η Industrial Door Service O.E. είναι εξουσιοδοτημένη αντιπρόσωπος της εταιρείας Assa Abloy (Crawford) στην Ελλάδα, μιας από τις πλέον αξιόπιστες και καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

Το τεχνικό τμήμα της προσφέρει την τοποθέτηση, καθώς και την άψογη συντήρηση και επισκευή όλων των προϊόντων της, ενώ η εταιρεία διαθέτει εξωτερικούς συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα (Θεσσαλονίκη, Κρήτη κ.ά.) για την άμεση ανταπόκρισή της σε περίπτωση βλάβης ή επείγουσας ανάγκης.

Παράλληλα, διαθέτει μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών σε στοκ, ώστε να μπορεί να επιλύσει ανά πάσα στιγμή οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει.

Τα προϊόντα της βρίσκουν εφαρμογή σε εταιρείες Logistics, μεταφορικές εταιρείες, κατασκευαστικές βιομηχανίες, βιομηχανίες τροφίμων και επεξεργασίας – εμπορίας κρέατος, σουπερμάρκετ, συνεργεία και πλυντήρια αυτοκινήτων, εκθεσιακούς και εμπορικούς χώρους, αποθήκες κλπ.

Βασικές αρχές ανάπτυξης της εταιρείας 

Προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι της Industrial Door Service O.E. ακολουθείται συγκεκριμένη πολιτική, η οποία συνοψίζεται από την ίδια στις εξής αρχές:

Α.        Προτεραιότητα στον πελάτη με παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και αξιόπιστη εξυπηρέτηση.

Β.        Διαρκής αναζήτηση νέων προϊόντων στην παγκόσμια αγορά, με γνώμονα την πληρέστερη κάλυψη των αναγκών της ελληνικής βιομηχανίας.

Ειδοποιός διαφορά της σε σχέση με άλλες εταιρείες του κλάδου είναι, σύμφωνα με την ίδια, οι κορυφαίες υπηρεσίες after sales. Συγκεκριμένα, η διοίκηση της εταιρείας τονίζει: «Εξασφαλίζουμε την απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησης του πελάτη μας μέσα από επισταμένους ελέγχους. Για την καλύτερη συντήρηση του εξοπλισμού του, παρέχουμε πλήρη υποστήριξη με συμβόλαια συντήρησης, εξασφαλίζοντας έτσι τη σωστή λειτουργία του εξοπλισμού και αποφεύγοντας κάθε περιττή δαπάνη».

Ενδεικτικά, η Industrial Door Service O.E. έχει πολυετή συνεργασία με τις εταιρείες: Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε. (Όλυμπος – ΤΥΡΑΣ), Υφαντής, Aegean, ΝΙΚΑΣ, Ορφεύς Βεϊνόγλου, ΦΑΓΕ, Carglass, ΑΒ Βασιλόπουλος, ΕΒΓΑ, MEΓA, DB Schekner, GR Samson, La Farm, Flexopack, ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ, Νιτσιάκος, Καραμολέγκος, Kαπνοβιομηχανία Kαρέλια, Άστρον Χημικά, FeDex κ.ά.

*Εταιρική παρουσίαση στο τεύχος Απριλίου 2023.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ