Η  ΕΕΒΨ&L υποστήριξε το IST College  στο πλαίσιο εκπαιδευτικής επίσκεψης στο λιμάνι του Πειραιά  

Η Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics (ΕΕΒΨ&L), ως αρωγός στην εκπαίδευση και στην περαιτέρω ανάπτυξη νέων επιστημόνων, και σε συνέχεια της συνεργασίας της (από το 2021) με το κολέγιο IST, υποστήριξε την εκπαιδευτική  επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της COSCO, στις 16 Φεβρουαρίου.

Η επίσκεψη ήταν μία πραγματικά εντυπωσιακή εμπειρία για όσους συμμετείχαν, οι οποίοι αφού ξεναγήθηκαν στις εξωτερικές εγκαταστάσεις του λιμένα, παρακολούθησαν στα κεντρικά γραφεία της διοίκησης μία ενδιαφέρουσα παρουσίαση για την εταιρεία, με ομιλητή τον κ. Τάσο Βαμβακίδη (Manager του Εμπορικού Τμήματος της COSCO), ο οποίος μαζί με την κ. Όλγα Καραμολέγκου (από το τμήμα Sales & Marketing) υποδέχθηκαν  πολύ ζεστά και φιλικά το group.

Στην επίσκεψη συμμετείχαν  15 φιλοξενούμενοι  μεταπτυχιακοί φοιτητές από το ESLI Business School (Γαλλία), οι οποίοι για μία εβδομάδα παρακολούθησαν μαθήματα στο IST,  στο πλαίσιο του προγράμματός τους Learning Expedition. Συνοδεύονταν  από τη Managing Director του IST College κ. Δάφνη Φουντουκάκου και την υπεύθυνη Διεθνών Σχέσεων κ. Άννυ Μπάβα.

Η Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics επιδιώκει τα μέλη της να δίνουν το  «παρών» στις καινοτομίες και να συμβάλλουν στη διασύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας. Η ένωση τονίζει ότι θα συνεχίσει να υποστηρίζει ανάλογες δράσεις με στόχο την προσφορά γνώσης στους νέους του κλάδου των Logistics.

 

Ελέγξτε επίσης

Βιώσιμος εκσυγχρονισμός στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας

Ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ ΑΕ) υιοθετεί ενεργά ένα βιώσιμο μοντέλο επαγγελματικών χώρων …

Τα Περιοδικά μας