Επίκαιρο συνέδριο για το e-commerce από το Supply Chain Institute

«E-COMMERCE BUSINESS: Κοστολόγηση και Κερδοφορία» είναι το θέμα που θα απασχολήσει το νέο συνέδριο του Supply Chain Institute, το οποίο διοργανώνεται στις 2-3 Φεβρουαρίου, με την επιστημονική υποστήριξη της Planning.

Το 2020 «στιγμάτισε» την ανθρωπότητα. Υπήρξε καταλύτης και  επιταχυντής μετασχηματισμών στον προσωπικό, επαγγελματικό και καταναλωτικό τομέα. Στο πλαίσιο αυτό, το e-commerce παύει πλέον να είναι μόδα… και γίνεται λόγος επιβίωσης για τις περισσότερες επιχειρήσεις. Είναι αναμφίβολο, ότι διανύουμε τη χρυσή εποχή των logistics στο e-commerce.

Το συνέδριο του Supply Chain Institute θα επικεντρωθεί στην κοστολόγηση των e-shop, στο last mile, στα προβλήματα που προκύπτουν και στο τι έπεται, καθώς και στη βέλτιστη αποθεματοποίηση.

Στις εργασίες του διήμερου συνεδρίου, το οποίο θα διεξαχθεί διαδικτυακά, θα συμμετάσχουν ως ομιλητές καταξιωμένα στελέχη των e-commerce logistics και πάροχοι λύσεων από την Ελλάδα και το διεθνές περιβάλλον.

Οι τρεις πυλώνες του συνεδρίου

  • Κοστολόγηση: Αξιολογήστε τα operations costs και ανασχεδιάστε εξοικονομώντας πόρους.
  • Τροφοδοσία & σωστά αποθέματα (stock, εκπτώσεις): Πόσο ασφαλείς είστε με τον όγκο των αποθεμάτων σας; Ποια η ισορροπία μεταξύ αποθεμάτων και κόστους;
  • Last mile: Πώς διαμορφώνεται το νέο business model στο τελευταίο μίλι;

Το Ινστιτούτο εκτιμά ότι το συνέδριο θα προσελκύσει κατ’ ελάχιστον 200 υψηλόβαθμα στελέχη που κατέχουν κορυφαία θέση στην εφοδιαστική αλυσίδα και τα logistics.

Περισσότερες πληροφορίες στο http://scisce.eu/

  • Χορηγοί επικοινωνίας του συνεδρίου είναι τα περιοδικά Logistics & Management και Car & Truck.

Ελέγξτε επίσης

Σημαντική διάκριση για τη LogisticsWay, στα e-volution Awards 2021

Ως  η καλύτερη εταιρεία στην ενότητα Supply Chain, και ειδικότερα για το  σχεδιασμό e-commerce Logistics …