Elcawear: «Δικλίδες» ασφαλείας και μέσα προστασίας κατά τη διαχείριση φορτίου

Η Elcawear δραστηριοποιείται επί δύο δεκαετίες στον τομέα της ασφάλειας και της υγιεινής σε όλη την αλυσίδα παραγωγής και διακίνησης τροφίμων και λοιπών ευπαθών προϊόντων, καλύπτοντας τις απαιτήσεις των εργαζομένων, των εργασιακών χώρων αλλά και των ίδιων των προϊόντων.

Παρουσίαση στο τεύχος Σεπτεμβρίου 2021

Βασικές προτεραιότητες της Elcawear είναι η σωστή εξυπηρέτηση, ο σεβασμός στις ανάγκες των συνεργατών της και των πελατών της, καθώς και η προσφορά ποιοτικών προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές. Η εξειδίκευση και η εμπειρία της εταιρείας σε χώρους υγιεινής και logistics της επιτρέπουν να αντιλαμβάνεται τις εκάστοτε απαιτήσεις και να μπορεί να συμβουλεύει σωστά, προτείνοντας τις πιο κατάλληλες και οικονομικές λύσεις. Πρόσφατα η επιχείρηση απέκτησε νέες εγκαταστάσεις στον Άγιο Στέφανο, επιφάνειας 1.100 τ.μ. Για την ιδανική κάλυψη των αναγκών της, η Elcawear συνεργάζεται με ανεξάρτητο πάροχο υπηρεσιών logistics.

Η εταιρεία καλύπτει τις παρακάτω βασικές κατηγορίες προϊόντων:

  • Μέσα ατομικής προστασίας εργαζομένων, στα οποία περιλαμβάνονται ρουχισμός, υποδήματα και λοιπός εξοπλισμός που χρειάζεται ο εργαζόμενος στο χώρο εργασίας του, με στόχο τόσο τη δική του προστασία όσο και την προστασία των προϊόντων που διαχειρίζεται.
  • Μέσα διαχείρισης προϊόντων, όπως κιβώτια, παλέτες, δεξαμενές κλπ., τα οποία απαιτούνται για τη διακίνηση και για την αποθήκευση προϊόντων.
  • Εργαλεία χειρός για τον καθαρισμό χώρων όπου απαιτείται η αυστηρή τήρηση κανόνων HACCP.

Μέλημα της εταιρείας είναι να προτείνει πάντα τον καταλληλότερο –αλλά όχι αναγκαστικά και τον ακριβότερο– εξοπλισμό για την όποια απαίτηση των πελατών της. Για το σκοπό αυτό, τα στελέχη της βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τους πελάτες της, τους οποίους επισκέπτονται συχνά στις εγκαταστάσεις τους, ώστε να κατανοήσουν καλύτερα τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες των δραστηριοτήτων τους και στη συνέχεια να διατυπώσουν τις πλέον συμφέρουσες από κάθε άποψη προτάσεις τους.

Στο πελατολόγιο της εταιρείας περιλαμβάνονται οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κλάδου των τροφίμων και των logistics, οι οποίες χρησιμοποιούν τόσο τον εξοπλισμό όσο και το ρουχισμό της Elcawear για τη βέλτιστη και ορθότερη εκτέλεση των εργασιών τους.

Εξειδίκευση στην προστασία εργαζομένων, εγκαταστάσεων και προϊόντων

Πιο αναλυτικά, η εταιρεία προσφέρει στην αγορά πλαστικές παλέτες μιας χρήσης (one-way pallet για εξαγωγές) αλλά και πολλαπλών χρήσεων, για την εσωτερική ανάγκη αποθήκευσης και διακίνησης των προϊόντων. Επίσης διαθέτει πλαστικές παλέτες λευκού χρώματος από πρωτογενές υλικό, για τις περιπτώσεις που τα τρόφιμα πρέπει να έρθουν σε απευθείας επαφή με την παλέτα (π.χ. κατά τη φάση της ωρίμανσης).

Για τις εταιρείες που διαθέτουν ψυγεία ή καταψύξεις, η Elcawear καλύπτει τις ανάγκες προστασίας των εργαζομένων προσφέροντας ποιοτικό και δοκιμασμένο επί πολλά έτη ρουχισμό για χρήση σε θερμοκρασίες μέχρι και στους -35οC.

Για τη διακίνηση ευπαθών προϊόντων προσφέρονται τα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής μονωμένα κιβώτια και roll της γαλλικής εταιρείας Olivo. Η Olivo κατασκευάζει μονωμένα κιβώτια και roll επί μισό και πλέον αιώνα, ενώ η χρήση τους από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο εγγυάται την απόδοσή τους αλλά και τη μεγάλη διάρκεια ζωής τους.

Τα ποιοτικά υποδήματα ασφαλείας της Elcawear εγγυώνται ότι οι εργαζόμενοι παραμένουν πάντα προστατευμένοι, δουλεύοντας είτε σε χώρους παραγωγής, είτε σε χώρους βαθιάς κατάψυξης, είτε σε αποθήκες, είτε οπουδήποτε αλλού απαιτείται οποιαδήποτε προστασία.

Όλα τα παραπάνω είναι ένα μικρό δείγμα των ποιοτικών προϊόντων που διαθέτει η Elcawear στην ελληνική αγορά. Την γκάμα της συμπληρώνουν εξειδικευμένες γαλότσες, ρουχισμός HACCP, γάντια, αναλώσιμος ρουχισμός και πολλά άλλα είδη.

Με τις συνεχείς επισκέψεις των στελεχών της σε μεγάλες κλαδικές εκθέσεις του εξωτερικού, η εταιρεία εξασφαλίζει τη συνεχή ενημέρωσή της για τις νεότερες τεχνολογίες και πρακτικές, ενώ ανακαλύπτει τους πλέον αξιόπιστους προμηθευτές από όλο τον κόσμο, επιτυγχάνοντας έτσι τις καλύτερες συνεργασίες.

 

Ελέγξτε επίσης

KLB Group: Προστιθέμενη αξία με συνδυασμό περονοφόρων και ραφιών

Συνεχίζοντας τη δυναμική που αναπτύσσει τα τελευταία χρόνια με νέες συνεργασίες και αντιπροσωπεύσεις, η KLB …

Τα Περιοδικά μας