Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήLogistics 4.0Εκδήλωση του ΣΕΒ για την ψηφιακή μετάβαση

Εκδήλωση του ΣΕΒ για την ψηφιακή μετάβαση

Με αφορμή την ετήσια έκδοση του Παρατηρητηρίου Ψηφιακού Μετασχηματισμού για την ψηφιακή ωριμότητα της Ελλάδας, ο ΣΕΒ διοργανώνει ψηφιακή εκδήλωση στις 31 Ιανουαρίου (ώρα 15:00-16:30), με τίτλο «Η Ελλάδα στην ψηφιακή δεκαετία: Πού βρισκόμαστε και τι πρέπει ακόμη να γίνει».

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα ευρήματα του Παρατηρητηρίου του ΣΕΒ για την ψηφιακή ωριμότητα της Ελλάδας, καθώς και στοχευμένες προτάσεις προκειμένου η χώρα να βαδίσει με ταχύτερους ρυθμούς στους στόχους της ψηφιακής δεκαετίας. Η συζήτηση που θα ακολουθήσει θα επικεντρωθεί στις επιχειρήσεις, με στόχο αφενός να σκιαγραφήσει την τρέχουσα τεχνολογική τους ετοιμότητα και, αφετέρου, να προτείνει λύσεις για την επιτάχυνση του ψηφιακού βηματισμού τους.

Ειδικότερα, στην πρώτη ενότητα της εκδήλωσης θα γίνει αναφορά στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν, αλλά και στις ανάγκες που έχουν οι επιχειρήσεις στην Ελλάδα κατά την ψηφιακή τους μετάβαση. Στη δεύτερη ενότητα θα παρουσιαστούν συγκεκριμένες εφαρμογές που βασίζονται σε τεχνολογίες αιχμής, οι οποίες έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων, διευκολύνοντας παράλληλα τη σύγκλισή τους με τις ευρωπαϊκές επιδόσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ