Από τη SABO S.A., σε συνεργασία με τη Ferretto Group, η  πρώτη αυτόματη αποθήκη για τη βιομηχανία αλουμινίου

Στην πρώτη της εγκατάσταση στην Ελλάδα αυτοματοποιημένου συστήματος κάθετης αποθήκευσης για σημαντικό πελάτη της στη βιομηχανία αλουμινίου,  προχωρά τους επόμενους μήνες  η SABO S.A.

Το έργο περιλαμβάνει την προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία αυτόματου συστήματος κάθετης αποθήκευσης (vertical storage system-Vertimag).

Το σύστημα κάθετης αποθήκευσης είναι ιδανικό για την αποθήκευση και διαχείριση υλικών οποιουδήποτε σχήματος, βάρους και μεγέθους, ελαχιστοποιώντας το χωροταξικό αποτύπωμα της εγκατάστασης.

Με μία εκτενή γκάμα μοντέλων και επιλογών, το σύστημα προσαρμόζεται στις ανάγκες τής εκάστοτε εφαρμογής, καλύπτοντας με βέλτιστο τρόπο τις εξατομικευμένες απαιτήσεις για την αποθήκευση προϊόντων με ασφάλεια, αυξημένη παραγωγικότητα και εργονομία.

Η SABO S.A. πρωτοπορεί στον τομέα των αυτόματων αποθηκών, σε συνεργασία με τη Ferretto Group. Προσφέροντας καινοτομικές, αξιόπιστες και υψηλής απόδοσης λύσεις για την αυτοματοποίηση της αποθήκης, η εταιρεία καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες της βιομηχανίας και της εφοδιαστικής αλυσίδας:

  • Αυτόματα συστήματα διαχείρισης και αποθήκευσης κάθε είδους φορτίου, όπως παλετών, χαρτοκιβωτίων, πλαστικών κιβωτίων, εξαρτημάτων, ανταλλακτικών κτλ. τα οποία λειτουργούν χωρίς την παρέμβαση ανθρώπου.
  • Ειδικά σχεδιασμένο software (WMS) με απευθείας διασύνδεση με το ERP, αναλαμβάνει εξολοκλήρου τη διαχείριση της αποθήκης, με τον προσδιορισμό του περιεχομένου και της ακριβούς θέσης των προϊόντων, καθώς και με την εξαγωγή τους, εφόσον απαιτείται.

Η αυτοματοποίηση της αποθήκης οδηγεί σε:

  • Βελτιστοποίηση του αποθηκευτικού χώρου και διαχείριση των αποθεμάτων.
  • Αύξηση ταχύτητας στην αποθήκευση των προϊόντων και την εκτέλεση παραγγελιών.
  • Μείωση εργατικού κόστους και εξοικονόμηση πόρων.
  • Ασφάλεια στη διακίνηση εμπορευμάτων και ελαχιστοποίηση ανθρωπίνων σφαλμάτων.

 

Ελέγξτε επίσης

Μάριος Μίκαϊτς (Ελίν Τεχνική Α.Τ.Ε): Ισχυρή ανάπτυξη και στον κλάδο των Logistics

Γνωστή για τα υψηλού επιπέδου ιδιωτικά τεχνικά έργα που υλοποιεί στην Ελλάδα και στην Κύπρο, …

Τα Περιοδικά μας