Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΝαυτιλία«True Leader» για ακόμη μία χρονιά η PCT

«True Leader» για ακόμη μία χρονιά η PCT

Μια ακόμη σημαντική διάκριση απέσπασε η PCT (Σταθμός Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά ΜΟΝ. ΑΕ) κατά τη διεξαγωγή της απονομής των βραβείων Τrue Leaders 2023 της ΙCAP CRIF, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 19 Δεκεμβρίου. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης που διοργανώθηκε για 13η συνεχή χρονιά, βραβεύτηκαν 87 εταιρείες και 8 όμιλοι (ανάμεσα σε 80.000 επιχειρήσεις που εξετάστηκαν), οι οποίοι ξεχώρισαν το 2022 βάσει τεσσάρων μετρήσιμων κριτηρίων με δημοσιευμένα αποτελέσματα.

Πιο συγκεκριμένα, ικανοποιώντας για άλλη μία χρονιά και τα τέσσερα αντικειμενικά κριτήρια βράβευσης (τα οποία είναι η κερδοφορία, η αύξηση προσωπικού, η διακεκριμένη θέση στον κλάδο της βάσει του κύκλου εργασιών και η υψηλή πιστοληπτική ικανότητα), η PCT διακρίθηκε ως μία από τις  καλύτερες επιχειρήσεις – ηγέτες στην ελληνική αγορά.

Αναφορικά με την επένδυση της εταιρείας στο ανθρώπινο δυναμικό, η PCT έχει δημιουργήσει περισσότερες από 2.500 άμεσες θέσεις εργασίας, γεγονός που την καθιστά από κοινού με τις θυγατρικές εταιρείες της μεταξύ των μεγαλύτερων εργοδοτών στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια.

Επιπλέον, εκτός των επενδυτικών δαπανών, η PCT έχει διαθέσει από το 2011 έως σήμερα περισσότερα από 600.000 ευρώ για την ενίσχυση εκπαιδευτικών και κοινωφελών ιδρυμάτων, μη κερδοσκοπικών οργανώσεων και ευπαθών ομάδων του πληθυσμού στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.

Ο  Captain Wang Jihang, managing director της PCT παρέλαβε το φετινό βραβείο από τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου της Εταιρείας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ) Βασίλη Ραμπάτ. Για τη φετινή βράβευση, ο Captain Wang Jihang δήλωσε:

«Η παρουσία της PCT στη λίστα με τους ηγέτες της ελληνικής οικονομίας για 8η συνεχόμενη χρονιά μάς τιμά και μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους. Η ανάδειξή μας ως “True Leader” είναι αποτέλεσμα αρμονικής συνεργασίας με τους πελάτες μας και τους φορείς, καθώς και κοινού οράματος και συλλογικής προσπάθειας των ανθρώπων μας. Στην PCT επενδύουμε μεθοδικά στο ανθρώπινο δυναμικό, στην τοπική κοινωνία, στο περιβάλλον και στη βιωσιμότητα, στις υποδομές και στην τεχνολογία, γιατί αυτοί είναι οι πυλώνες στους οποίους βασίζεται ένα σύγχρονο, ελκυστικό και ανταγωνιστικό λιμάνι.

»Προτεραιότητά μας παραμένει όχι μόνο η διαρκής εξυπηρέτηση αλλά και η υπέρβαση στις προσδοκίες των πελατών μας, παρέχοντας υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες με κυρίαρχα κριτήρια την ασφάλεια, την αποτελεσματικότητα και την ταχύτητα εξυπηρέτησης.

»Σήμερα έχουμε περισσότερους από έναν λόγους για να είμαστε υπερήφανοι για το αποτέλεσμα που έφεραν οι κοινές μας προσπάθειες τα τελευταία 13 χρόνια στο παγκόσμιο εμπόριο και στη ναυτιλία. Ένα θερμό “ευχαριστώ” σε όλους όσους ενεργά συνέβαλαν στην ανάδειξη αυτή της PCT». 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ