Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕιδήσειςΣυνέδριο του δικτύου των εξουσιοδοτημένων συνεργείων Volvo Trucks & Buses 2023

Συνέδριο του δικτύου των εξουσιοδοτημένων συνεργείων Volvo Trucks & Buses 2023

Η εταιρεία «Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε.», επίσημη εισαγωγέας – διανομέας των προϊόντων της Volvo Trucks & Buses στην Ελλάδα και στην Κύπρο, στις 12 Απριλίου διοργάνωσε με επιτυχία συνέδριο για τους συνεργάτες των εξουσιοδοτημένων συνεργείων της Volvo Trucks, με σκοπό την ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του After Sales και τις νέες τεχνολογίες της Volvo Trucks.

Στο συνέδριο συζητήθηκαν θέματα service και ανταλλακτικών, καθώς και το πλάνο ενεργειών και εκπαίδευσης μέσα στο έτος. Παράλληλα δόθηκε η δυνατότητα στους παρευρισκόμενους να ενημερωθούν σχετικά με τα νέα προϊόντα, υπηρεσίες και ανταλλακτικά που έχουν παρουσιαστεί στο χώρο τα τελευταία χρόνια.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου αναφέρθηκαν τα αποτελέσματα του προηγούμενου έτους, τέθηκαν οι στόχοι για το φετινό έτος και δόθηκε έμφαση στην ανάγκη της μετάβασης του κλάδου των μεταφορών στην ηλεκτροκίνηση και σε πιο αθόρυβες και καθαρές μετακινήσεις, με τη Volvo Trucks να κατέχει ηγετικό ρόλο, καθώς η ηλεκτροκίνηση εκτείνεται σε όλο το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο.

Δεδομένης της δέσμευσης για μείωση των εκπομπών CO2 έως και 50% στο άμεσο μέλλον, θεωρείται επιτακτική η ανάγκη για συνεχή εκπαίδευση του δικτύου των εξουσιοδοτημένων συνεργείων, προκειμένου αυτό να είναι σε θέση να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στο service των επαγγελματικών οχημάτων.

Το συνέδριο της «Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε.» έκλεισε με τη βράβευση των συνεργατών με τα καλύτερα ποιοτικά και ποσοτικά αποτελέσματα της προηγούμενης χρονιάς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ