Στις 23 Νοεμβρίου το 1ο συνέδριο της ΕΕΒΨ&L και της GCCA για τη νοτιοανατολική Ευρώπη

Η Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics σε συνεργασία με τον αμερικανικό φορέα Global Cold Chain Alliance (GCCA) διοργανώνει το 1st Southeastern Europe  Cold Chain Conference, την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, στο Athens Marriott Hotel. Το επίκαιρο συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα των υπουργείων «Ανάπτυξης και Επενδύσεων» και «Υποδομών και Μεταφορών» και οι εργασίες του θα ανοίξουν με ομιλία του υφυπουργού Υποδομών & Μεταφορών κ. Μιχάλη Γ. Παπαδόπουλου.

Το 1st Southeastern Europe Cold Chain Conference διοργανώνεται με τη συμμετοχή  της Γενικής Διεύθυνσης Γεωργίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας, του  Οργανισμού Κεντρικής Αγοράς και Αλιείας (ΟΚΑΑ) και άλλων επιστημονικών φορέων και  εκπροσώπων της αγοράς.

Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο  ξενοδοχείο Athens Marriott Hotel θα παρευρεθούν οι  καθ’ ύλην  αρμόδιοι φορείς  της πολιτείας, ενώ στη διάρκεια της  συζήτησης  στρογγυλής τραπέζης για την επισιτιστική κρίση, οι επιχειρηματικοί φορείς και οι επιχειρήσεις  θα έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν  επίκαιρες προτάσεις και απόψεις για θέματα που τους απασχολούν άμεσα.

Η Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics θα φιλοξενήσει ανά θεματική ενότητα 3 εξαίρετους key note speaker, τους κ. Matthew R. Ott (President & CEO Global Cold Chain Alliance [GCCA]), Jesper Hansen (Global Account Director, Fire Protection Solutions for Cold Chain Solutions) και Manuel Kabana Cabrera (Chairman of International Association of Refrigerated Warehouses [IARW]).

Το  συνέδριο αναμένεται να παρακολουθήσουν στελέχη από την Αμερική, την Ασία, τα Βαλκάνια και το Ισραήλ, προερχόμενα από τους τομείς των Logistics, των βιομηχανιών τροφίμων & φαρμάκων και των εμπορικών επιχειρήσεων, αλλά και εκπρόσωποι  του δημόσιου τομέα, επιστημονικών φορέων και του Τύπου.

  • Χορηγοί επικοινωνίας είναι μεταξύ άλλων το Logistics & Management και το T-PressWebTV.

Δείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο το αναλυτικό πρόγραμμα και τους ομιλητές: Program 1st Southeastern Europe Cold Chain conference

 

Ελέγξτε επίσης

Απαντήσεις και λύσεις για τη μετάβαση στα Logistics 5.0 δόθηκαν στο επιτυχημένο συνέδριο Solutions 12

Τις τάσεις, τις μεθοδολογίες και τα εργαλεία της νέας εποχής, το νέο ρυθμιστικό και οικονομικό …

Τα Περιοδικά μας