Στην PCDC, στο Χαρ. Παντολέινα και στον Κυρ. Καλούμενο τα φετινά βραβεία «Μέγας Αλέξανδρος» του ILME

Τους διακριθέντες στο θεσμό των ελληνικών βραβείων Logistics «Μέγας Αλέξανδρος» για το 2021 ανακοίνωσε το Ινστιτούτο Logistics Management Ελλάδος (ILME).

Ο τίτλος του Project of the Year 2021 απονέμεται στην εταιρεία Piraeus Consolidation & Distribution Center S.A. για την υποβολή της πρότασης «Η πλήρης ηλεκτρονικοποίηση της διαχείρισης των υπηρεσιών Logistics της PCDC μέσω της πλατφόρμας eServices». Το διακριθέν πρότζεκτ θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον ετήσιο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό των ELA Awards που διοργανώνει ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Logistics (European Logistics Association – ELA), με συμμετοχές από 34 χώρες-μέλη του.

Τον τίτλο του Professional of the Year – “Industrial” 2021 κατέκτησε ο κ. Χαράλαμπος Παντολέινας , Logistics Director της εταιρείας Hellenic Breweries of Atalanti S.A. Τον τίτλο του Professional of the Year – “Services” 2021 έλαβε ο κ. Κυριάκος Καλούμενος, Head of Supply Chain της εταιρείας Neurosoft S.A.

Επιπρόσθετα, απονέμονται οι παρακάτω έξι τιμητικοί τίτλοι για την προσφορά στον κλάδο των Logistics:

α) Support & Evolve in Logistics 2021 στη Logistics Solutions Α.Ε. για την υποβολή της πρότασης «Telecommunications – Spare Parts, Distribution Solutions».

β) Collaboration in Logistics 2021 στην AXAN Synergy Ltd για την υποβολή της πρότασης «Η παροχή έργου picking με αμοιβή ανά παραγόμενη μονάδα (κιβώτιο / παλέτα) στις κεντρικές αποθήκες της ΑΒ Βασιλόπουλος ΜΑΕ στη Μάνδρα, στα Οινόφυτα και στη Σίνδο».

γ) Best Senior Logistician 2021 στον κ. Αθανάσιο Κατσίρο, logistics manager της Xerox Hellas S.A.

δ) Βest Junior Logistician 2021 στην κ. Αικατερίνη Μοίρου, aluminium scrap supply chain support της Mytilineos S.A.

ε) Best Promising Logistician 2021 στην κ. Τζενέτα Τσίκο, logistics administrator της Reckitt Benckiser S.A.

στ) Best New Entrant Logistician 2021 στην κ. Δήμητρα Ζαραφωνίτη, logistics manager της Urban Green Co.

Η απονομή των βραβείων θα γίνει στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Εφοδιαστικής Αλυσίδας, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.

Οι νικητές των ευρωπαϊκών βραβείων ELA Awards 2021 θα ανακοινωθούν στην τελετή απονομής που θα διεξαχθεί στις Βρυξέλλες, στις 9 Νοεμβρίου.

 

Ελέγξτε επίσης

ΣΕΠΕ: Σε ψηφιακούς στόχους το 22% του “Ελλάδα 2.0” – Οφέλη και για την εφοδιαστική

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός διατρέχει οριζόντια το σύνολο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης “Ελλάδα 2.0”, αναφέρεται στο …

Τα Περιοδικά μας