Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήManagementOnLine Data: Αύξηση κερδοφορίας, επενδύσεις, νέα στελέχη και στρατηγικές συνεργασίες εξωστρέφειας

OnLine Data: Αύξηση κερδοφορίας, επενδύσεις, νέα στελέχη και στρατηγικές συνεργασίες εξωστρέφειας

Με θετικό απολογισμό για το 2023, η OnLine Data υποδέχεται το νέο έτος με αναπτυξιακά σχέδια και νέες κινήσεις εξωστρέφειας. Όπως τονίζεται από την ίδια, με πρωταρχικό σκοπό την υποστήριξη των πελατών της και τη διεύρυνση της θέσης της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, η εταιρεία συνεχίζει για 36η χρονιά τις επενδύσεις στην εξέλιξη των νέων ψηφιακών συστημάτων CORE Transport Management Systems για τις εταιρείες διεθνών μεταφορών, ναυτικών πρακτορείων, εθνικών μεταφορών, αστικών διανομών, ταχυμεταφορών και αποθηκεύσεων 3PL.

Ταυτόχρονα η OnLine Data ενδυναμώνει τη θέση της στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού με προσθήκες έμπειρων συνεργατών αλλά και νέων επιστημόνων με όραμα και διάθεση για δημιουργία. Σύμφωνα με την εταιρεία, παρόλες τις αντιξοότητες σε διεθνές επίπεδο, το 2023 αποτιμάται ως ιδιαίτερα θετικό έτος για την ίδια, με αύξηση τζίρου και κερδοφορίας αλλά κυρίως με σημαντική αύξηση νέων πελατών.

Το 2024 βρίσκει την OnLine Data με σημαντικές στρατηγικές συνεργασίες αλλά και με προσθήκες στη επιτελική ομάδα της, πάντα στο πλαίσιο της περαιτέρω ανάπτυξης και της εξωστρέφειάς της.

Στρατηγικές συνεργασίες με υψηλού κύρους επιχειρήσεις

Η στρατηγική συνεργασία με την εταιρεία SoftOne στους τομείς των συστημάτων ERP και χρηματοοικονομικής, προσφέρει μια σημαντική βεντάλια νέων υπηρεσιών και προϊόντων, καλύπτοντας καίριους τομείς της σύγχρονης λειτουργίας των ελληνικών επιχειρήσεων, οι οποίες έχουν πλέον αυξημένες απαιτήσεις, όπως είναι η  ταυτόχρονη ενσωμάτωση λύσεων ψηφιακής κάρτας, FinTech διασύνδεσης με τον τραπεζικό τομέα και παρόχου ηλεκτρονικής τιμολόγησης. Η εταιρεία τονίζει ότι οι λύσεις της SoftOne ενσωματώνονται στη νέα πλατφόρμα CORE TMS, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη ομπρέλα ουσιαστικού ψηφιακού μετασχηματισμού.

Επίσης, η επέκταση και η ενδυνάμωση των συνεργασιών της με τις ιταλικές εταιρείες Circle Group και Cargo Start στο χώρο των λιμένων, των αεροπορικών μεταφορών, της τεχνητής νοημοσύνης και των συνεργατικών ηλεκτρονικών πλατφορμών  εμπορευματικών ροών (Port & Freight Community Systems & Transport Federative Platforms), αποτελούν για την OnLine Data κεντρικούς άξονες δημιουργίας και εφαρμογής καινοτομίας στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Μεσογείου.

Νέα στελέχη με πολυετή εμπειρία σε κορυφαίες εταιρείες

Στο πλαίσιο της στρατηγικής εξωστρέφειάς της, η OnLine Data καλωσορίζει στην οικογένειά της τον κ. Κωνσταντίνο Χρυσικόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει τα ηνία της προώθησης και της υλοποίησης των τεχνολογικών λύσεων αλλά και των συμβουλευτικών υπηρεσιών της εταιρείας με έδρα την Κύπρο.

Η διοίκηση της εταιρείας επισημαίνει ότι ο κ. Κωνσταντίνος Χρυσικόπουλος είναι υψηλού επιπέδου εμπειρογνώμονας στον τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας, με σημαντική πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία στη διοίκηση και λειτουργία εταιρειών 3PL, International Freight Forwarding, City Logistics κ.ά. Η μακροχρόνια επαγγελματική του πορεία συνδυάζεται με την επιτυχημένη ολοκλήρωση σημαντικού πλήθους έργων επιχειρησιακής οργάνωσης και αναδιοργάνωσης με επίκεντρο τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων (TMS, WMS, ERP).

Επίσης η OnLine Data με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζει τον κ. Φάνη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του συμβούλου διοίκησης & ανάπτυξης. Ο κ. Φάνης Αναγνωστόπουλος είναι πολύπειρο στέλεχος μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (IBM, Silicon Graphics κ.ά.), ενώ έχει διατελέσει επί σειρά ετών διευθύνων σύμβουλος στο Κ.Η.Υ.Κ.Υ. (σημερινό Η.ΔΙ.Κ.Α) και πρόεδρος των ΕΛΤΑ Courier. Η εταιρεία εκτιμά ότι η συμβολή του στην περαιτέρω ανάπτυξη της OnLine Data θα είναι σημαντική και ουσιαστική.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ