Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΤα νέα της TpressΟ υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας θα εγκαινιάσει το «Navigating the Future»...

Ο υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας θα εγκαινιάσει το «Navigating the Future» – Αναλυτικό πρόγραμμα

Πάνω από 40 διακεκριμένοι ομιλητές από τον επιχειρηματικό, τον επιστημονικό και τον πολιτικό κόσμο θα συμμετάσχουν στο 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Green Transport & Logistics με τίτλο «Navigating the Future», το οποίο διοργανώνει η «Τεχνοεκδοτική / T-Press» στις 17 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, με την υποστήριξη του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και με την αιγίδα 16 φορέων, επιμελητηρίων κλπ.

Τις εργασίες του συνεδρίου θα εγκαινιάσει στις 9.30 π.μ. ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ενώ χαιρετισμό θα αποστείλει και ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για θέματα μεταφορών, κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος.

Ενέργεια, οικονομική ανάπτυξη, επιχειρηματική εξέλιξη, στρατηγική διαχείριση, εφοδιαστικές αλυσίδες, μεταφορές, διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, πιστοποιήσεις, ψηφιακός μετασχηματισμός, νέες τεχνολογίες, start-ups, Agro-Food Logistics και «πράσινη» συσκευασία βρίσκονται ήδη στην ατζέντα των ομιλητών.

Το εξειδικευμένο αναπτυξιακό συνέδριο για το ρόλο των Logistics στην εθνική οικονομία κατά τη νέα εποχή που διαμορφώνεται, διοργανώνεται σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για την ιστορική πορεία της Ευρώπης και της Ελλάδας. Στόχος της διοργανώτριας εταιρείας «Τεχνοεκδοτική / T-Press» είναι να εγκαινιάσει μια σειρά συνεδρίων που θα καθιερωθούν ως πόλος γόνιμου διαλόγου και θα αναδείξουν με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και γνώση τις αναπτυξιακές ευκαιρίες και το ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ελλάδα στις παγκόσμιες εφοδιαστικές αλυσίδες και στην αναδιάταξη των διεθνών εμπορευματικών ροών.

              Θεματικές ενότητες και ομιλητές

Επιστημονικός σύμβουλος του συνεδρίου είναι ο κ. Νίκος Ροδόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της OnLine Data και πρώην πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Logistics.

Από τον πολιτικό κόσμο θα δώσουν  το «παρών» ο Αν. Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκος Παπαθανάσης (ομιλητής), η ευρωβουλευτής της Ν.Δ. κ. Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου (keynote speaker), ο καθηγητής του ΠΑ.ΠΕΙ. και πρώην Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλληλεγγύης κ. Γιάννης Μανιάτης (ομιλητής) και ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Στέργιος Πιτσιόρλας (ομιλητής).

Το συνέδριο θα στηριχτεί σε 5 θεματικές ενότητες (με 8 συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης):

  • Energy Challenges & Solutions
  • Supply Chain & Logistics
  • The Economic Development
  • Innovation & Technology
  • Strategy Management

Μετά το πέρας των εργασιών θα ακολουθήσει η απονομή θεσμικών βραβείων τιμής ένεκεν και Exceptional Contributional Awards.

          Οι αιγίδες συνεδρίου

Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, ΕΒΕΠ, ΕΒΕΘ, Ε.Ε.ΣΥ.Μ., ΣΒΕ, ΣΕΒΕ, ΣΕΠΕ, ΣΒΠΕ, ΣΥ.ΒΙ.Π.Υ.Σ., ΣΥΝΔ.Δ.Ε.&L., ΔΝΕ, ΟΦΑΕ, ΠΕΕΔ, ΕΕL, ΕΕL.ΒΕ, ΕΕΒΨ&L, ILME.

Οι χορηγοί του συνεδρίου

Mέγας Χορηγός: Starbulk

Χρυσός Χορηγός: Coral

Αργυροί Χορηγοί: Transcombi Express, Delatolas Express Cargo, Human Dynamics, Elikon Logistics, Redeplan A.E., PTL-Papageorgiou Transport Logistics, Truck & Cargo Insurance, IRM, Logistics Way, Synthetica, Online Data, iLINK, Epsilon SingularLogic

Χάλκινοι Χορηγοί: ΔΑΑ, Ν. Καρπάθιος Α.Ε., Marathon Data, Logitrans Turkey

Χορηγός συνεδριακού υλικού: Coral

  • Χορηγοί επικοινωνίας του «Navigating the Future» είναι το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τα περιοδικά Logistics & Management και Car & Truck και το διαδικτυακό κανάλι T-PressWebTV.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα και την εκτύπωση της πρόσκλησης δείτε εδώ Navigating the future

  • Η είσοδος είναι ελεύθερη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ