Ο PEPPER ΤΗΣ MOBILE TECHNOLOGY ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΕΒ
Ο PEPPER ΤΗΣ MOBILE TECHNOLOGY ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΕΒ

Ο PEPPER ΤΗΣ MOBILE TECHNOLOGY ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΕΒ

Ως υποστηρικτής στην ετήσια γενική συνέλευση των μελών του ΣΕΒ που πραγματοποιήθηκε στις 18 Ιουνίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με βασικό θέμα: «Το Αύριο Σήμερα – Για την Ελλάδα των άξιων και των αξιών», συμμετείχε η Mobile Technology. Στο πλαίσιο της πολυμορφικής απογευματινής εκδήλωσης που είχε στόχο να φέρει στο προσκήνιο την «ʼλλη Ελλάδα» #ElladaAllios,  και πριν από την επίσημη έναρξή της, εμφανίστηκε στην κεντρική σκηνή το πρώτο διαδραστικό humanoid robot «Pepper» της Mobile Technology, προκειμένου να καλωσορίσει τους συνέδρους. Η παρουσία του Pepper έρχεται με έναν πρακτικό τρόπο να συμβολίσει μια νέα εποχή, όπου οι μηχανές και τα ρομπότ  λειτουργούν διαδραστικά και συνεργατικά με τον άνθρωπο και μπορούν να κάνουν τη δουλειά του αλλιώς, καλύτερη  και πιο δημιουργική, φέρνοντας το αύριο σήμερα.

 Η Mobile Technology, ως μέλος του ΣΕΒ τα τελευταία πέντε χρόνια  ασπάζεται τη φιλοσοφία του και επιδιώκει την υλοποίηση στόχων όπως είναι η καινοτόμος επιχειρηματικότητα και οι ποιοτικές υπηρεσίες που καθιστούν εφικτή τη βιώσιμη ανάπτυξη. Η εταιρεία από το 2003 επενδύει συστηματικά στην έρευνα και στην καινοτομία εισάγοντας στην ελληνική αγορά τεχνολογίες αιχμής, που με την προστιθέμενη αξία των υπηρεσιών σχεδιασμού και υποστήριξης μετασχηματίζουν τις επιχειρησιακές διαδικασίες και αυξάνουν την παραγωγικότητα. Ο Pepper αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα, το οποίο ενσαρκώνει το customer experience του μέλλοντος και παρέχεται σε επιχειρήσεις από τη Mobile Technology σε συνδυασμό με την ανάπτυξη των απαιτούμενων εφαρμογών για την αξιοποίησή του.

 

Ελέγξτε επίσης

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ CYBER CONFERENCE  «ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΑ LOGISTICS» ΤΟΥ ILME

Με νέες κατηγορίες τα φετινά βραβεία «Μέγας Αλέξανδρος» του ILME – Παράταση υποβολής υποψηφιοτήτων μέχρι τις 30 Νοεμβρίου

Για μία ακόμη χρονιά το ILME διοργανώνει το διαγωνισμό για τα ελληνικά βραβεία αριστείας στα …