Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΝαυτιλίαΜέχρι τις 30 Νοεμβρίου η προθεσμία για τις φετινές υποτροφίες της ΕΕΝΜΑ

Μέχρι τις 30 Νοεμβρίου η προθεσμία για τις φετινές υποτροφίες της ΕΕΝΜΑ

Η Ένωση Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων προκήρυξε το 9o πρόγραμμα υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024, με καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων την 30ή Νοεμβρίου 2023. Αναλυτικά, το πρόγραμμα των υποτροφιών έχει ως εξής:

  1. Υποτροφία Ναυτιλιακών Σπουδών “Σπύρου Αλεξανδράτου”

Ετήσια υποτροφία, ύψους 5.000 ευρώ, στη μνήμη του Σπύρου Αλεξανδράτου, προέδρου της Ένωσης, για μεταπτυχιακές σπουδές εσωτερικού στη ναυτιλία, για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024.

  1. Υποτροφία Ναυτιλιακών Σπουδών “Bureau Veritas”

Ετήσια μεταπτυχιακή υποτροφία ύψους 5.000 ευρώ, για μεταπτυχιακές σπουδές εσωτερικού στη ναυτιλία, για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024, από τo Bureau Veritas.

  1. Υποτροφία Ναυτιλιακών Σπουδών “Ίδρυμα Ευγενίδου – Κληροδότημα Μ. Σίμου”

Διδακτορική τετραετής υποτροφία ύψους 20.000 ευρώ για φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου, της Σχολής Επιστημών Διοίκησης και ειδικότερα του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Επιστημών στη μνήμη της Ευαγγελίας Στεφανιδάκη, για την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής σχετικά με τις τεχνικές αξιολόγησης και βιωσιμότητας στις ναυτιλιακές αγορές, από το ίδρυμα Ευγενίδου.

  1. Υποτροφία Ναυτιλιακών Σπουδών “Lloyd’s Register”

Ετήσια μεταπτυχιακή υποτροφία ύψους 5.000 ευρώ, για μεταπτυχιακές σπουδές εσωτερικού στη ναυτιλία, για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024, από τo Lloyd’s Register.

  1. Υποτροφία Ναυτιλιακών Σπουδών “INSB”

Ετήσια μεταπτυχιακή υποτροφία ύψους 3.000 ευρώ, για μεταπτυχιακές σπουδές εσωτερικού στη ναυτιλία, για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024, από τo INSB.

  1. Υποτροφία Ναυτιλιακών Σπουδών “Load Line Marine SA”

Ετήσια μεταπτυχιακή υποτροφία ύψους 2.000 ευρώ, για μεταπτυχιακές σπουδές εσωτερικού στη ναυτιλία, για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024, από τη Load Line Marine SA.

  1. Υποτροφία “Ευδοξίας Γερασίμου”

Ετήσια υποτροφία, ύψους 1.500 ευρώ, στη μνήμη της Ευδοξίας Γερασίμου, στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

  1. Υποτροφία “BCA-MSc Shipping Business”

Δύο υποτροφίες για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «MSc in Shipping  Business», από το BCA – Οικονομικό Κολέγιο Αθηνών.

  1. Υποτροφία “Metropolitan College – Msc International Maritime Business”

Υποτροφία για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών «MSC International Maritime Business», από το Metropolitan College.

  1. Υποτροφία “RINA”

Υποτροφία για εξειδικευμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια στο RINA Academy, από τον RINA Hellas.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ