Και online φέτος η επαγγελματική εκπαίδευση στελεχών αποθήκης από το Supply Chain Institute

Δυναμικά ξεκίνησε στις 7 Σεπτεμβρίου ο 8ος κύκλος επαγγελματικής εκπαίδευσης στελεχών αποθήκης από το Supply Chain Institute, το οποίο και φέτος θα προσφέρει στους συμμετέχοντες την πιστοποίηση επαγγελματικής επάρκειας κατά το πρότυπο ISO/IEC 17024:2012.

Η εκπαίδευση πραγματοποιείται με φυσική ή ηλεκτρονική παρουσία (μέσω της πλατφόρμας zoom), έχει διάρκεια 42 ώρες και αφορά παραγωγικές, εμπορικές και 3PL εταιρείες. Το Supply Chain Institute φιλοδοξεί με την τηλεκπαίδευση να καλύψει την ανάγκη για πιστοποιημένα και έμπειρα στελέχη, η οποία είναι πιο έντονη εξαιτίας των κανόνων αποστασιοποίησης που εφαρμόζονται ήδη στις περισσότερες επιχειρήσεις.

Οι προηγούμενοι εκπαιδευτικοί κύκλοι ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία. Συνολικά 75 στελέχη των εταιρειών Δέλτα Τρόφιμα, Metro Cash & Carry, Celestino, ΑΒ Βασιλόπουλος, Cosmos Sport, Etem, Αφοί Λαούδη, Alpla Greece, Ιαπωνική, Vechro, Monotez, Goldair Handling, Diakinisis, ΠΑΕΓΑΕ, Intertrans, APS Courier, Perfect Pet, Μέτρον Ενεργειακές Εφαρμογές και Pharmnet.gr  βελτίωσαν τις γνώσεις τους στους τομείς του ελέγχου του κόστους, της αύξησης της παραγωγικότητας και της βελτίωσης των διαδικασιών της αποθήκης. Από τα στελέχη αυτά, 30 επέλεξαν να πιστοποιηθούν στο επίπεδο του διευθυντή και του προϊσταμένου αποθήκης.

Ελέγξτε επίσης

Ενισχυμένη ποιότητα με νέες πιστοποιήσεις κατά ISO από την ΑΦΟΙ ΚΟΛΥΜΠΙΩΤΗ & ΥΙΟΙ Ο.Ε.

Τρία νέα συστήματα ποιότητας υιοθέτησε φέτος ο όμιλος Κολυμπιώτη με στόχο τη συνεχή αναβάθμιση και …