Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑποθήκευσηIndustrial Door Service O.E.: Εστιάζοντας στον πελάτη και στην καινοτομία*

Industrial Door Service O.E.: Εστιάζοντας στον πελάτη και στην καινοτομία*

Με εξειδίκευση στην τοποθέτηση βιομηχανικών προϊόντων όπως είναι πόρτες, ράμπες κλπ., η Industrial Door Service O.E. διακρίνεται στην ελληνική αγορά για την ποιότητα και την πελατοκεντρική αντίληψη που διέπει κάθε μικρή ή μεγάλη συνεργασία της.

Η Industrial Door Service O.E. (IDS O.E.) προσφέρει τις υπηρεσίες της σε όλη την Ελλάδα από το 2009. Όπως τονίζουν τα στελέχη της, το όραμα της εταιρείας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Η εταιρεία θέτει πάντα στο επίκεντρο των επιδιώξεών της τον πελάτη και τις ιδιαίτερες ανάγκες του, έχοντας στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των προσδοκιών του με την ποιοτική υποστήριξη από το εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό της.

Σύμφωνα με την Industrial Door Service O.E., η πολυετής παρουσία και η πείρα της στον κλάδο των βιομηχανικών προϊόντων, της επιτρέπουν να αναλαμβάνει με υπευθυνότητα και αξιοπιστία την προμήθεια και την τοποθέτηση νέων υλικών, καθώς και τη διεκπεραίωση μικρών και μεγάλων έργων.

Η Industrial Door Service O.E. προμηθεύεται όλα τα προϊόντα με απευθείας εισαγωγή από τις κατασκευάστριες εταιρείες του εξωτερικού με τις οποίες συνεργάζεται, με σκοπό την ανταπόκρισή της σε κάθε ανάγκη των πελατών της. Η εταιρεία έχει επιλέξει να τοποθετεί στην ελληνική αγορά εξοπλισμό διεθνώς πιστοποιημένων εργοστασίων, τα οποία διακρίνονται για την πολυετή παρουσία στο συγκεκριμένο χώρο, για την καινοτομική ανάπτυξή τους, καθώς και για τις ερευνητικές δραστηριότητές τους στο πεδίο των εφαρμογών τους.

Οι εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται η Industrial Door Service O.E. εδρεύουν κυρίως στη Γερμανία, στην Ολλανδία και στην Ιταλία και είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένες για την ποιότητα και τη λειτουργικότητα των προϊόντων τους, τα οποία βρίσκουν εφαρμογή σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας. Από το 2010, η εταιρεία είναι εξουσιοδοτημένη αντιπρόσωπος της Assa Abloy (Crawford) στην Ελλάδα, μιας από τις πλέον αξιόπιστες και καταξιωμένες επιχειρήσεις του κλάδου.

Το τεχνικό τμήμα την Industrial Door Service O.E. αναλαμβάνει όχι μόνο την τοποθέτηση, αλλά και την άψογη συντήρηση και επισκευή όλων των προϊόντων που διαθέτει. Στο πλαίσιο της εξυπηρέτησης των πελατών της, έχει εξωτερικούς συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα (όπως στη Θεσσαλονίκη και στην Κρήτη), ώστε να ανταποκρίνεται άμεσα σε κάθε περίπτωση βλάβης ή επείγουσας ανάγκης. Παράλληλα διαθέτει μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών σε στοκ, προκειμένου να είναι σε θέση να επιλύσει ανά πάσα στιγμή οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει.

Τα προϊόντα της βρίσκουν εφαρμογή σε εταιρείες logistics, μεταφορικές εταιρείες, κατασκευαστικές βιομηχανίες, βιομηχανίες τροφίμων, μονάδες επεξεργασίας και εμπορίας κρέατος, σουπερμάρκετ, συνεργεία και πλυντήρια αυτοκινήτων, εκθεσιακούς και εμπορικούς χώρους, αποθήκες κ.ά.

Προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι της Industrial Door Service O.E. ακολουθείται συγκεκριμένη πολιτική, την οποία τα στελέχη της συνοψίζουν σε δύο αρχές:

Α.        Προτεραιότητα στον πελάτη με παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και αξιόπιστη εξυπηρέτηση.

Β.        Διαρκής αναζήτηση νέων προϊόντων στην παγκόσμια αγορά, με γνώμονα την πληρέστερη κάλυψη των αναγκών της ελληνικής βιομηχανίας.

Όπως τονίζεται από την ίδια την εταιρεία, η ειδοποιός διαφορά της σε σχέση με άλλες εταιρείες του κλάδου έγκειται στις κορυφαίες υπηρεσίες after sales που παρέχει. Η Industrial Door Service O.E. εξασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησης μέσα από επισταμένους ελέγχους. Για την καλύτερη συντήρηση του εξοπλισμού που προωθεί στην ελληνική αγορά, η εταιρεία παρέχει πλήρη υποστήριξη με συμβόλαια συντήρησης, εξασφαλίζοντας έτσι τη σωστή λειτουργία  και αποφεύγοντας κάθε περιττή δαπάνη.

Η Industrial Door Service O.E. έχει πολυετή συνεργασία με πολύ γνωστές εταιρείες που την εμπιστεύονται, όπως είναι οι: «Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε.» (Όλυμπος – Τυράς), «Υφαντής», «Aegean», «Νίκας», «Ορφεύς Βεϊνόγλου», «Φάγε», «Carglass», «ΑΒ Βασιλόπουλος», «Έβγα», «Mέγα», «DB Schekner», «GR Samson», «La Farm», «Flexopack», «Κρέτα Φαρμ», «Νιτσιάκος», «Καραμολέγκος», «Καπνοβιομηχανία Καρέλια», «Άστρον Χημικά», «Fedex» και πολλές ακόμα.

Ολοκληρωμένες προτάσεις

Η Industrial Door Service O.E. προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων, όπως είναι:

–           Βιομηχανικές πόρτες παντός τύπου για βιομηχανικές μονάδες (πτυσσόμενες, ανασυρόμενες, ταχυκίνητες και πόρτες μεγάλων διαστάσεων, αξιόπιστες και κατάλληλες για όλους τους τύπους κτιρίων).

–           Εξοπλισμό φορτοεκφόρτωσης αποβάθρας, όπως ηλεκτροϋδραυλικές ράμπες, χειροκίνητες γέφυρες φόρτωσης, φυσούνες, προσκρουστήρες, ανυψωτικά τραπέζια και loadhouse.

–           Ταχυκίνητες πόρτες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, αντικραδασμικές και αυτοεπισκευαζόμενες, ανθεκτικές σε ανέμους και με εξαιρετική σφράγιση.

–           Ολοκληρωμένες λύσεις για ψυκτικούς θαλάμους, όπως συρόμενες και ανοιγόμενες πόρτες για συντηρήσεις και καταψύξεις, πόρτες flip-flap, λωριδοκουρτίνες PVC, αντιστάσεις δαπέδου θαλάμων, πίνακες ελέγχου θερμοκρασίας και alarm system.

–           Πυράντοχες πόρτες ανοιγόμενες και συρόμενες, πυρορολά και πυροκουρτίνες.

–           Μπάρες εισόδου, συρόμενα μοτέρ κ.ά.

–           Προτάσεις αυτοματισμών, όπως είναι οι μαγνητικοί βρόχοι, οι ανιχνευτές κίνησης, οι ασύρματες εντολές, οι φανοί στάθμευσης και οι ηλεκτρονικοί τάκοι.

*(Εταιρική παρουσίαση στο τεύχος Φεβρουαρίου 2022).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ