Έρχεται το Σεπτέμβριο το 24ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Eλληνικής Εταιρείας Logistics

H Eλληνική Εταιρεία Logistics ανακοίνωσε ότι το 24ο Πανελλήνιο Συνέδριο του οργανισμού θα διοργανωθεί στις 23 & 24 Σεπτεμβρίου στο Ίδρυμα Ευγενίδου, ενώ την παραμονή, 22 Σεπτεμβρίου, θα παρατεθεί επίσημο δείπνο στην αίθουσα τελετών της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων Αθηνών (ΛΑΕΔ).

Στο σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρεται: «Μέσα στις ιδιαίτερες συνθήκες που έχουν διαμορφώσει οι παρατεινόμενες κρίσεις που όλοι βιώνουμε ως επαγγελματίες αλλά και ως κοινωνία συνολικά, το Πανελλήνιο Συνέδριο της EEL έρχεται για άλλη μια φορά να συγκεντρώσει τον κόσμο των Logistics και της εφοδιαστικής αλυσίδας, αποτελώντας έτσι το χώρο διαμοιρασμού γνώσης, γόνιμου διαλόγου και παράθεσης βέλτιστων προτάσεων εκσυγχρονισμού.

»Με θεματολογία που επικεντρώνεται στις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε αλλά και στις διορθωτικές ενέργειες που έγκαιρα πρέπει να δρομολογηθούν τόσο από την Πολιτεία όσο και από την επιχειρηματικότητα στο σύνολό της, οι δύο ημέρες του συνεδρίου αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον.

»Σας καλούμε λοιπόν να υποστηρίξετε ένα από τα μεγαλύτερα θεσμικά γεγονότα του 2022, τόσο με την παρουσία σας στη διήμερη διοργάνωση, όσο και με τη συμμετοχή σας στο χορηγικό πλάνο του 24ου Πανελληνίου Συνεδρίου Εφοδιαστικής Αλυσίδας.

»Η χορηγία σας θα συνδράμει στην ανάδειξη της κορυφαίας δράσης του δυναμικότερου οργανισμού εφοδιαστικής αλυσίδας στη χώρα μας, ενώ παράλληλα θα προβληθείτε στους καταξιωμένους ομιλητές που θα συμμετέχουν, στα εθνικά μέσα ενημέρωσης, αλλά και στις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της χώρας μας που θα παρακολουθήσουν το συνέδριο.

»Προσωπική μας προσδοκία είναι μετά από την ολοκλήρωση και αυτού του συνεδρίου, να έχει επιτευχθεί η ανταλλαγή πρωτότυπων και αποτελεσματικών πληροφοριών που θα τροφοδοτήσουν με γνώση όλες της εθνικές επιχειρήσεις του κλάδου των Logistics και θα τις βοηθήσουν με σημαντικά, χρηστικά εργαλεία για τη χάραξη της αναπτυξιακής τους στρατηγικής.

»Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στη γραμματεία της EEL».

Ελέγξτε επίσης

EPSILON NET: Μεγάλη επένδυση σε εγκαταστάσεις στη Θεσσαλονίκη

Την απόκτηση αυτόνομου κτιριακού συγκροτήματος στην περιοχή της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, σε κομβικό σημείο, ανακοίνωσε ο …

Τα Περιοδικά μας