Επανεκλογή Δ. Γρηγορόπουλου στην Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους και Logistics

«Θα παραμείνουμε αρωγοί στις εθνικές δράσεις και στο σχεδιασμό νέων νομοθετικών ρυθμίσεων», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Διονύσης Γρηγορόπουλος, αμέσως μετά την επανεκλογή του στη θέση του προέδρου της Ελληνικής Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους και Logistics.

Οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκαν στις 17 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού διαμορφώνεται ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Γρηγορόπουλος Διονύσης, (LOGISTICS WAY)

Αντιπρόεδρος: Βέκιος Χρήστος, (ΤΑΥΓΕΤΟΣ ΑΕΒΕ)

Γενικός Γραμματέας: Κατσούλης Γεώργιος, (Π. ΑΝΤΖΟΥΛΑΤΟΣ Α.Ε.)

Ταμίας: Λαμπρούλης Κωνσταντίνος, (ΑΛΠΕΙΣ- ΛΑΜΠΡΟΥΛΗ-ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ Α.Ε.)

Μέλη: Γρηγοριάδης Παύλος, (ΚΛΕΑΝΘΙΔΗ Α.Ε)

Λέκκας Αντώνιος, (ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΕΚΚΑΣ ΑΒΕΕΨ)

Μπρακατσέλος Σωτήριος, (MEDFRIGO A.E).

Οι δηλώσεις του επανεκλεγέντος προέδρου

Ευχαριστώντας τα μέλη της Ένωσης για την επανεκλογή του, ο κ. Γρηγορόπουλος ανέφερε:

«Έχουμε ήδη πετύχει τους στόχους μας:   Σύμβουλοι του κράτους με τη συμμετοχή μας σε ενέργειες του Υπουργείου Βιομηχανίας και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, ένταξη του φορέα μας στο Συμβούλιο Εφοδιαστικής, συσπείρωση του κλάδου με την αύξηση των μελών μας από όλη την Ελλάδα κατά 20% και υλοποίηση του 40% του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού προγράμματος στην εφοδιαστή αλυσίδα στην Ελλάδα την τελευταία 10ετία, με 1.200 εκπαιδευόμενους.

Η επόμενη διετία

»Οι στόχοι μας για την επόμενη διετία, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που βιώνουμε και με την επανέναρξη της οικονομίας  από το 2022 και μετά σύμφωνα με τις προβλέψεις, προσανατολίζονται  σε τρεις άξονες:

  1. Στην οικονομική ενίσχυση των μελών μας με τη συμμετοχή τους σε επιδοτούμενα προγράμματα, κυρίως σε ερευνητικό επίπεδο, για την ψηφιοποίηση του κλάδου μέσω της Κυκλικής Οικονομίας και για την υλοποίηση του πρώτου Cluster για την Εφοδιαστική Αλυσίδα.
  2. Στη δικτύωση των μελών μας με την Ευρώπη υλοποιώντας το πρώτο διεθνές συνέδριο Εφοδιαστικής.
  3. Τη θέσπιση επιβράβευσης της Αριστείας – Καινοτομίας με το ετήσιο Βραβείο ΘΩΜΑΣ ΜΑΚΙΟΣ.

Θα συνεχίσουμε την ήδη επιτυχημένη δικτύωσή μας με τους επίσημους φορείς σε Ελλάδα και Εξωτερικό, σε όλο το φάσμα της Βιομηχανίας, των υπηρεσιών και  της  Εφοδιαστικής. Και θα συνεχίσουμε να είμαστε αρωγοί των εθνικών δράσεων και των νέων νομοθετικών ρυθμίσεων».

 

 

Ελέγξτε επίσης

Πρωτοβουλία του ΣΕΒ για τους “Innovative Greeks”

Στις 2 – 3 Μαρτίου πραγματοποιείται η 1η εκδήλωση της πρωτοβουλίας ΣΕΒ και Endeavor για …

Τα Περιοδικά μας