Ενισχυμένη ποιότητα με νέες πιστοποιήσεις κατά ISO από την ΑΦΟΙ ΚΟΛΥΜΠΙΩΤΗ & ΥΙΟΙ Ο.Ε.

Τρία νέα συστήματα ποιότητας υιοθέτησε φέτος ο όμιλος Κολυμπιώτη με στόχο τη συνεχή αναβάθμιση και βελτίωση των υπηρεσιών του και των σχέσεων του με το τρίπτυχο «πελάτες – περιβάλλον – εργαζόμενοι». Συγκεκριμένα, η εταιρεία πιστοποιήθηκε κατά τα εξής ISO:

  • ISO 9001, το οποίο της παρέχει τη μεθοδολογία για το συστηματικό έλεγχο των λειτουργιών της, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει την ικανοποίηση των αναγκών και των απαιτήσεων των πελατών της.
  • ISO 14001, το οποίο ανταποκρίνεται στην περιβαλλοντική πολιτική της εταιρείας και επικεντρώνεται στη διαχείριση του εξωτερικού περιβάλλοντος και στη μείωση της ρύπανσης.
  • ISO 18001, το οποίο είναι ένα από τα διεθνή πρότυπα συστήματα διαχείρισης των συνθηκών υγείας και ασφάλειας στο χώρο εργασίας, επιβάλλοντας τη συμμετοχή τόσο των εργαζομένων όσο και της διοίκησης στη μείωση των κινδύνων.

Από το 1992, με οδηγό τη συνέπεια και την εξειδίκευση, ο όμιλος Κολυμπιώτη κατάφερε να γίνει κορυφαίο σημείο αναφοράς στο χώρο των ανυψωτικών και των περονοφόρων οχημάτων για την Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Οι δύο δεκαετίες παρουσίας του στην αγορά αποτελούν εγγύηση για την κάλυψη και των πλέον εξειδικευμένων αναγκών, μέσα από ειδικά μελετημένες και ολοκληρωμένες λύσεις, οι οποίες αναβαθμίζονται διαρκώς σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.

Σε έναν  ιδιόκτητο χώρο 6.000 τ.μ. στο 11ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Αθηνών, στεγάζεται μια πλήρως καθετοποιημένη μονάδα πώλησης, συντήρησης, και επισκευής, καθώς και το υπερσύγχρονο βαφείο της εταιρείας. Μια μεγάλη ποικιλία μηχανημάτων γενικών και ειδικών χρήσεων, καθώς και μια πλήρης γκάμα ανταλλακτικών, βρίσκονται στη διάθεση κάθε  επιχείρησης, με δυνατότητα αγοράς, ενοικίασης ή χρονομίσθωσης μικρής ή μεγάλης διάρκειας. Μέσα από τη συνεργασία με τους κορυφαίους κατασκευαστές στην Ευρώπη και στην Ιαπωνία, ο όμιλος Κολυμπιώτη δεν παρέχει απλώς πληθώρα επιλογών, αλλά δίνει πραγματικές λύσεις, ανεβάζοντας τις επιδόσεις των πελάτων της ακόμα ψηλότερα.

 

Ελέγξτε επίσης

Και online φέτος η επαγγελματική εκπαίδευση στελεχών αποθήκης από το Supply Chain Institute

Δυναμικά ξεκίνησε στις 7 Σεπτεμβρίου ο 8ος κύκλος επαγγελματικής εκπαίδευσης στελεχών αποθήκης από το Supply …