ELA Awards 2020: Στην τελική ευθεία, με χορηγό επικοινωνίας το Logistics & Management

Τους 6 φιναλίστ των Βραβείων ELA Awards 2020 ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Ένωση Logistics (ELA). Η επιλογή έγινε από διεθνή επιτροπή, αποτελούμενη από 26 μέλη, υψηλόβαθμα στελέχη των logistics σε τομείς όπως η βιομηχανία, η λιανική, η συμβουλευτική, η παροχή υπηρεσιών και ο ακαδημαϊκός κόσμος.

Οι φιναλίστ είναι:

  • «Παραγγελία τώρα – Logistics διαδικασίες ως απάντηση στο ηλεκτρονικό εμπόριο». Αλλαγή της ανταγωνιστικότητας των ταχυδρομικών λειτουργιών μέσω της μοντελοποίησης βελτιστοποίησης δικτύου παραγωγής και logistics. CTT Correios de Portugal S.A., Πορτογαλία.
  • «MG2+». Το MG2 + είναι ένα συνεργατικό έργο με τέσσερις διαγωνιζόμενους κατασκευαστές (Carambar & Co., Cémoi, Ferrero και Mondelez) και δύο παρόχους υλικοτεχνικής υποστήριξης (Interlog Logistic και FM Logistic) με κοινό στόχο τη μείωση του αριθμού των φορτηγών στους δρόμους και των εκπομπών καυσαερίου. Η καινοτόμος αυτή διαδικασία συγκέντρωσης EDI μπορεί να αμοιβαιοποιήσει φορτηγά για τους εμπόρους λιανικής και άλλα κανάλια διανομής. Η διαδικασία ευθυγραμμίζει τις παραγγελίες ενός πωλητή λιανικής με την ίδια ημερομηνία παράδοσης και για τους τέσσερις κατασκευαστές του ομίλου. Είναι κατάλληλη για εταιρείες λιανικής που δεν εργάζονται σε κοινόχρηστο VMI. Η συνεργασία κατέστη δυνατή χάρη στη διαχείριση της διαδικασίας συγκέντρωσης EDI από τον πύργο ελέγχου Interlog Logistic με τη στήριξη αποκλειστικού λογισμικού. INTERLOG GROUP, Γαλλία.
  • «Αντίο Diesel». Σημαντική μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα (CO2) στις μεταφορές με χρήση εναλλακτικών / ανανεώσιμων κινητήρων και καυσίμων. Lidl – Krummen Kerzers, Ελβετία.
  • «SMILE – Smart and Innovativ – Logistics for eCommerce». Βελτιστοποίηση διαδικασιών, Τεχνητή Νοημοσύνη, Αυτοματισμός, Διαχείριση Καινοτομίας ως Ενεργοποιητής για την Ανάπτυξη του Ηλεκτρονικού Εμπορίου. LOXXESS AG, Γερμανία.
  • «Έργο Βελτιστοποίησης Logistics». Αποκτήστε πρόσβαση σε τεχνολογία και τεχνογνωσία βέλτιστων πρακτικών στον κλάδο, μειώστε το συνολικό κόστος των λειτουργιών και βελτιώστε το επίπεδο υπηρεσιών τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς πελάτες. Rolls-Royce plc – CEVA Logistics, Ηνωμένο Βασίλειο.
  • «Το ταξίδι προς βιώσιμα logistics και μια έξυπνη αλυσίδα εφοδιασμού». Εφαρμογή μιας βιώσιμης λύσης υλικοτεχνικής υποστήριξης από την Eastman μέσω της εσωτερικής ναυτιλίας και παροχή πληροφοριών για την αλυσίδα εφοδιασμού μέσω της χρήσης ψηφιακής καινοτομίας για τη βελτίωση της λειτουργικής αποτελεσματικότητας των εμπορευματοκιβωτίων εξαγωγής που συλλαμβάνονται μέσω της μετατόπισης του όγκου κατά 25% τον πρώτο χρόνο και 50% το δεύτερο έτος και τη δημιουργία μιας πλατφόρμας ανταλλαγής δεδομένων για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη. Επιπλέον, το έργο θα επιτρέψει στην ITG να αναπτύξει περαιτέρω την υπηρεσία εσωτερικής ναυτιλίας προσελκύοντας άλλους (τοπικούς) φορτωτές. Stukwerkers – Interface Terminal Gent / Eastman Chemical, Βέλγιο.

Η τελετή απονομής των βραβείων θα γίνει στις 10 Νοεμβρίου 2020 στο Sheraton Brussels Airport Hotel, στο Ζάβεντεμ του Βελγίου. Για πρώτη φορά θα είναι προσβάσιμη και online, επιτρέποντας ακόμα μεγαλύτερο ευρωπαϊκό ακροατήριο.

Το πρόγραμμα:

#14:00 – 14:30: Κεντρική παρουσίαση

#14:30 – 16:30: Παρουσίαση των σχεδίων των φιναλίστ των Βραβείων

#16:45 – 17:00: Η τελετή των Βραβείων

#17:30 – 22:00: Στρογγυλό τραπέζι και δείπνο του δικτύου

Τα βραβεία ELA έχουν γίνει ένας από τους πιο διάσημους και σημαντικούς ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς logistics και είναι περιζήτητα από εταιρείες σε όλη την Ευρώπη. Η αναγνώριση και η σημασία τους εκτιμάται ιδιαίτερα και από τους προηγούμενους, αλλά και τους επίδοξους νέους βραβευθέντες.

Πληροφορίες για την εκδήλωση στη διεύθυνση: www.elalog.eu

  • Το Logistics & Management είναι χορηγός επικοινωνίας των ELA Awards 2020.

Ελέγξτε επίσης

Ευρεία συμμετοχή στο 1ο exclusive webinar του Supply Chain Institute

«Οι αλλαγές στο διεθνές εμπόριο και πώς επηρεάζονται οι εφοδιαστικές αλυσίδες και τα logistics», ήταν …